Capital.ba

Nema krize na Sajmu zlatarstva

22.11.2008. / 13:17

NOVI SAD,  U “Master centru” Novosadskog sajma u toku je Međunarodna izložba zlatarstva, časovničarstva i optike pod nazivom “Sjaj”, jedinstvena manifestacija glamura kada je u pitanju region jugoistočne Evrope.Da svjetska ekonomska kriza nije baš mnogo dotakla ovu izložbu pokazuje cijene izloženih eksponata, ali i izuzetan interes posjetilaca, posebno ljepšeg pola.

Veoma posjećen je štand brenda “Roleks” na kome je, između ostalog, izložen komplet ogrlica i narukvica od 14-karatnog zlata i brilijanata, vrijednosti više od 7.000 evra

Da optika ne zaostane za nakitom potrudila se kompanija “Jason”, koja je na “Sjaju” ponudila sunačane naočare “Tom Ford”, s ultralakim okvirima rađenim ručno od drveta i zlata.

Sunčane naočare “Tom Ford” sa posebnim staklom, upakovane u specijalnu retro-kožnu futrolu optočenu svilom koštaju 2.200 evra.

Na Izložbi se može kupiti najnovija kolekcija nakita za mlade “Svit jirsa” (Sweet Years), po cijenama od 25 do 100 evra.

Ove godine na “Sjaju” učestvuje više od stotinu izlagača, a osim iz Srbije tu su i vrhunski majstori svog zanata iz Federacije BiH, Grčke, Hrvatske i Turske.

Međunarodna izložba zlatarstva, časovničarstva i optike “Sjaj”, koja je počela 20. novembra, završava sutra.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!