Ceca već digla kredit

E. H.

12. 04. 2011. u 14:30

Svetlana Ražnatović pripremila novac kojim će ispuniti deo sporazuma postignut sa Tužilaštvom. Ukoliko sud odobri nagodbu, ostaje još samo da joj stave narukvicu

SVETLANA Ražnatović već je pripremila novac koji će u slučaju da sud prihvati sporazum o priznanju krivice biti uplaćen u budžet Srbije. Kako "Novosti" saznaju, pola miliona evra ova popularna pevačica već ima kod sebe, dok je ostatak od milion evra, obezbedila podizanjem kredita u jednoj banci, koji će otplaćivati nekoliko godina.

Prema informacijama koje smo dobili u Višem sudu, sporazum sa tužilaštvom kojim Ražnatovićeva priznaje krivicu u zamenu za godinu dana zatvora i da uplati 1,5 miliona evra je stigao kod njih. Sudija koja je zadužena za ovaj postupak u najkraćem roku zakazaće ročište na kojem će odlučiti da li će ga i prihvatiti.

Iznos koji Ražnatovićeva treba da plati manji je od cifre koju je prema optužnici protivpravno prisvojila od transfera deset fudbalera Obilića, a reč je o 4,1 milion maraka i 3,4 miliona američkih dolara. Prema rečima Tome Zorića, portparola Republičkog tužilaštva kad su u pitanju ovakvi sporazumi obe strane prave ustupke.

ARKAN

RAŽNATOVIĆEVA je tokom osam godina, koliko je trajala istraga negirala da je prisvajala novac od prodaje fudbalera. Tvrdila je da su svi sporni transferi obavljeni pre smrti njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana. Kad je u pitanju oružje koje je pronađeno u njenoj kući, bila je izričita da je ono pripadalo pokojnom Arkanu i da nije ni znala da ono postoji.

- Umesto veoma dugog sudskog postupka, tužilaštvo može da dobije pravosnažnu presudu već na prvom pretresu - kaže Zorić. -To će uštedeti i troškove krivičnog postupka koji bi sigurno bio dug, ako se ima u vidu da je istraga trajala osam godina. Neće morati da se saslušavaju svedoci, neće se raditi veštačenja. Ukoliko sud prihvati sporazum iznos koji će biti uplaćen biće ubedljivo najveća ikada naplaćena novčana suma u krivičnim postupcima u srpskim sudovima. Reč je o efektivnom novcu, a ne o predmetima i nekretninama, što znači da će od tog novca imati koristi svi građani Srbije, jer će se on koristiti za bolnice, škole, socijalna davanja.

Prema sporazumu, Ražnatovićeva kaznu ne bi izdržavala u zatvoru, već bi bila u kućnom zatvoru. Istim sporazumom obuhvaćena je i Svetlanina sestra Lidija, koja se nagodila za kaznu od šest meseci. U kaznu će im biti uračunato i vreme provedeno u pritvoru tokom akcije "Sablja", pa bi u tom slučaju Ražnatovićevoj ostalo još osam meseci kućnog zatvora, a Ocokoljićevoj duplo manje. Obe će oko nožnog zgloba morati da nose elektronsku narukvicu, kojom se prati kretanje osuđenika i neće moći da napuštaju porodičnu kuću, osim uz posebnu dozvolu suda.

Sve pojedinosti oko izdržavanja kazne preciziraće sud. Biće taksativno navedeno pod kojim uslovima će sestre moći da napuste kuću. Pošto Ražnatovićeva nije stalno zaposlena mogla bi da dom napušta u skladu sa poslovnim i porodičnim obavezama, ali bi joj bilo zabranjeno da putuje u inostranstvo.

Detalje Cecine nagodbe sa Tužilaštvom pročitajte OVDE

Kretanje osuđenih na kućni zatvor nadzire se iz centra za monitoring Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. U stanu osobe koja izdržava kaznu instalira se centralna jedinica koja je povezana sa centrom za monitoring i koja "obaveštava" kuda se ta osoba kreće i da li eventualno pravi prekršaj, odnosno da li ulazi u zabranjene zone kretanja. U slučaju da neko prekrši određenu sudsku meru, Uprava o tome obaveštava sud, koji meru kućnog zatvora može da zameni u kaznu zatvora.

Sporazumom koji su Ražnatovićeva i Ocokoljićeva postigle sa tužilaštvom nisu obuhvaćeni i nekadašnji čelnici Obilića, Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević. Protiv njih dvojice istraga je pokrenuta početkom ove godine zbog sumnje da su umešani u nelegalnu prodaju fudbalera Milana Obradovića moskovskoj Lokomotivi, za tri miliona dolara, koja nije evidentirana u knjigovodstvu beogradskog kluba.

Tužilaštvo je u optužnici koju je podiglo pre dve nedelje tvrdilo da je za pet transfera novac dobijala na ruke preko posrednika, a radi se o prodajama Miroslava Savića, Saše Vicikneza, Zorana Rankovića, Vladice Ćurčića i Seada Salahovića. Za transfere Obradovića, Nikole Lazetića, Milorada Koraća, Saše Kovačevića i Dragana Šarca predstavljeno je da su prodati za manje novca.

NAGODBE ZA ODABRANE

- Nikola Dimitrijević, vlasnik firme "DTM rilejšns" koji je bio optužen da je Darku Šariću omogućio da preuzme većinsko vlasništvo nad firmom "Mitrosrem", među prvima je koji je priznao krivicu u zamenu za godinu dana kućnog zatvora. On je i među prvima kome je stavljena elektronska narukvica za praćenje.

- Radisav Rodić, osnivač listova "Kurir" i "Glas javnosti" priznao je da je zloupotrebio položaj u zamenu za kaznu od dve godine zatvora i da plati 49 miliona dinara "Komercijalnoj banci" koja je oštećena, pošto je Rodić svojevremeno podigao kredit koji nije vratio. Pored ovoga, izrečena mu je i mera zabrane obavljanja poziva, delatnosti i dužnosti u trajanju od šest godina.

- Miladin Kovačević je postigao sporazum prema kojem je priznao da je naneo teške telesne povrede Brajanu Štajnhaueru u zamenu za dve godine i tri meseca zatvora.

- Bojan Smiljković, pripadnik obezbeđenja Predraga Rankovića Peconija koji je pucao na vozilo u kojem je bio svedok saradnik Ljubiša Buha Čume postigao je dogovor sa tužilaštvom prema kojem mu je izrečena kazna od šest meseci zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (180)

KJS

12.04.2011. 14:52

Ja koliko znam kada ubijes,ukrades,istuces sluzbeno lice, uvredis sluzbeno lice itd. dobijas kaznu zatvora ,uslovnu kaznu ili novcanu kaznu ali do sad nikada nisam cuo da neko dobije kaznu kucnog pritvora za taki prestup kao u gore navedenom clanku.Sa ovim sporazumom i primerom daje se do znanja kriminalcima u Srbiji da i nije tako lose baviti se kriminalom jer i ako me osude bicu u mojoj vili i kupacu se u bazenu dok ce drugi ce grickati nokte.

nikolica

12.04.2011. 14:55

mislim da ima u ovoj zemlji ljudi koji su visestruko zloupotrebili sluzbeni polozaj pa nisu dinara dali ni dana odlezali..mislim da je ovo vise nego korektno i mnogo bolje nego da su je optuzili na zatvorsku kaznu..a iskreno,sta je sve partizan radio i koga sve prodavao pa niko nikad nije ni za sta ne bio osumnjicen,koliko znam dzajica i cvetkovica su optuzili i pre presude,to samo govori da iza partizana stoji drzava ili njeni funkcioneri..ko je onaj zecevic??odakle njemu bre tolike pare?

Jovan

12.04.2011. 15:00

Neka traje postupak da bi pobedila pravda.U vlasti je arkanovac Palma a u opoziciji je arkanovac Pelević.Kriminalac Arkan i njegovi saradnici su srpskom narodu naneli mnogo više štete nego koristi.Vlast je očigledno povezana sa mafijom a Toma Nikolić mora da najuri Pelevića ako hoće da mu verujemo da će stvoriti bezbednu državu za svakog građanina koji pošteno živi.To dugujemo sebi i svojoj deci.Ne možemo više biti naivni nego moramo vrlo pronicljivo davati svoj glas na izborima!

Nina

12.04.2011. 15:06

Sve ovo vredja inteligenciju srpskog naroda!!! Strasno, prosto je svaki komentar suvisan!

KJS

12.04.2011. 15:07

Pa neka se sada narod slusa cecu i neka kupuje njene CD.Posle ovakve odluke suda ja ne znam gde ce Ceca da peva sledeci 12 meseci. PS. Vratite nam palice !!!!!!!!!!!!!

civijas

12.04.2011. 15:12

a u kojim apoenima,sitnim ili krupnim,posto se daju sitne pare za krupne stvari,sad lepo poterajte i druge

Ana

12.04.2011. 15:22

Verovala sam se da cu se bar u penziji vratiti u Srbiju (nadajuci se da ce se za 20-tak godina stvari promeniti na bolje) ali vidim da od toga nece biti nista,na zalost---

Paja

12.04.2011. 15:23

Kriminal se ipak - isplati !Ali samo onaj veliki od 5 miliona evra pa navise. Vi koji i dalje sibicarite dobicete ladno - 10 godina, bez nagodbe.Ovo nije nagodba vec - reketiranje. Posto znaju da ona ima pare, oni su je - izreketirali. To nigde u civilizovanom drustvu nema, nigde na svetu. I to jos u kucni pritvor, dakle u svoju vilu.Kriminalci i lopovi napred - posteni mars nazad.

dukinaldo

12.04.2011. 15:28

Znaci cekajte malo...pa ja kad malo razmislim mogao bi otvorim jednu firmu koja se bavim pranjem para i to legalno. Ona je uzela 4.5M Eur vratila 1.5M i ostane joj 3M. pfff super. Ja cu da racunam jos jedno 0.5M vise za moje usluge stranim kriminalcima. Sve u svemu mogu i ja da sam non stop u kucnum pritovru jedno 5 godina dok se ne nakupim dosta para pa onda zatvorim firmu i odem u majami. ouujeeee

velja

12.04.2011. 15:36

Сад знамо да смо тотално пропали као друштво, као народ. Исти смо као најсиромашнија и најзаосталија земља у Африци. Ово је Сељанија, најужаснија и најгора земља на свету.

slavoljub

12.04.2011. 15:52

sad svi u kradu kriminal se isplati batalite posten poso lakse je krasti i zaraditi ovo je najsramotnije  sto moze da se desi srbij sad ladno mozete da oslobodite Legiju i on ce da da milion evra pa se nagodite i sa nim lopovi . ja moram sad kod sudije da se nagodim stigla mi kazna za neupaljena svetla ja cu da ponudim 10dinara ja mislim da je dosta.

Dina

12.04.2011. 15:52

Eto,Kako je to zgodno. Prvo se nalopas pa onda das neku sicu, stavis narukvicu i pevaj. Ma, divota jedna. Bravo Ceco! Imas drzavu iza sebe!Dina

pmk

12.04.2011. 16:00

Moze da bude i terorista opet cu kupiti njen cd i sa zadovoljstvom slusati. Ana ti da si verovala u Srbiju ne bi ne ni napustala a kamoli razmisljala o povratku kad postanes penzioner. Priznala je krivicu, kraj price. Sa tim novcem koji ce uplatiti mogla je da zivi lepo i da je briga za sve ali nije!

Opa Djurdjo !

12.04.2011. 23:37

@pmk - pmk sto si ti pametan,a to PMK verovatno znaci Po Malo Kradem.Moj savet ti je po malo se ne isplati,jer za malo ce te odrati kao macku.

Miguda Despotovic

12.04.2011. 16:02

sad se tako nagodite i sa mirom markovic..... sramota ako imate dokaz kakva nagodba .

Miki

12.04.2011. 16:04

Kakav udar na zajednicki moral Srbije! Priznanje krivice dogovorom je jako sumnjiva 'pravda'. U drzavi gdje je korupcija svakodnevnica, a gradanstvo ne veruje u vlastiti pravni sistem, ovakav 'lumperaj' sa 'pravdom' je opasan, jer produbljuje krizu morala i politicku apatiju. I bas kao sto je naveo Paja: drzavna mafija 1, Cecina 0. Narod u totalnom autu...

Todor M.

12.04.2011. 16:06

Mislim da je fer sporazum!U suprotnom nece biti osudjena!!Setimo se Janjusevica, Kolesara... pa SPS vremena!!Ko je osudjen i ko je platio!??NIKO!!Bolje ista, nego nista!!

breee

12.04.2011. 16:07

Cela Srbija živi kao u zatvoru ( jedino nemaju narukvice) ni krivi ni dužni. Ovo je skandalozno. Da li bi neko drugi dobio ovakav tretman. Neeeeeeeeeeee.!!! Što ne puste one što su maznuli 800 miliona dinara pre neki dan kod prokopa? vratili lovu sad ih piustite kao cecu. Verovatno je častila osim onih 1.5milion i ostale sudije, tužioce, branioce naravno itd. Kakva blamaža. Nema povlašćenih?!

MontenegroGirl

12.04.2011. 16:13

Taman ce za tih 8 mjeseci da izda novi album, milina jedna. I jare i pare.

Razocaran

12.04.2011. 16:15

Lepo bogami,sada nek iz tuzilastva koji su sklapali ovakav sporazum,vrate ostatak novca od 5.000.000 evrica,i neka idu u zatvor kako zakon kaze za toliki lopovluk Haug!!

veka

12.04.2011. 16:18

mislim da sada treba osloboditi i Urosa, decko je previse odlezao, Ulemeka.. da ne govorim, Jovanovica....da mu refundirate........

vaga

12.04.2011. 16:18

Zašto joj nisu tražili prvo da dokaže poreklo imovine? Arkan nikad nije bio zaposlen, a ona nije mogla da zaradi tolike pare pevajući. Prema tome 90% imovine je stečeno na nelegalan način i nikom ništa. Još jednom pravna država ne postoji. Kriminal i političari su u odličnoj vezi, isti su, jedni kradu drugi lažu. Kriminalcima i političarima= mafijašima jedino odgovara ovakva država. običnom narodu ne.

saskoni

12.04.2011. 16:33

Ma da li je ovo stvarno , e moja srbijo gde ides. Jer to znaci da svi lopovi mogu da vrate pola od ukradenog i da mirno spavaju.

Svetlana

12.04.2011. 16:34

Jadna smo mi drzava.Koju poruku saljemo mladima?Da uce i da rade ili da kradu?Strasno, ne mogu da verujem.

ceca

12.04.2011. 16:35

kako vas nije sram. drzavu i vlast.sada cemo svi krasti i malo odgovarati.sramota za sirotinju.

saskoni

12.04.2011. 16:37

Da znate sad od ovog momenta kradem sve sto stignem, pa trazim i ja kucni pritvor.

silikon

12.04.2011. 16:37

Mi cemo Bogu hvala uskoro nestati s istorijske pozornice da ne sramotimo pretke...

Milan

12.04.2011. 16:42

Hoću i ja! Da mi se omogući da maznem 10-15 miliona evra, a onda da se nagodim sa tužiocem, Da platim, hajde da ne cjepidlačim, 5 miliona i da ostanem u kućnom zatvoru godinu dana. Tužioče, ovo je neuporedivo bolja ponuda od one koju si dogovorio sa Ražnatovićkom. Ovo se ne odbija, samo kaži DA.

boris

12.04.2011. 16:45

Bravo Srbiji,bravo pravnoj drzavi,bravo,bravo.... Tomo Zoricu,skidam Vam kapu,Vama i svim onima koji su poradili na cecinom slucaju. Divota jedna,proneveris deset miliona evara,vratis milion i po. Znam ja zasto je dobila olaksice,naoruzala je srpsku vojsku i policiju,pa koliko je samo oruzja prilozila za vreme sablje! Samo mi je zao cece,sirotica da boravi u kucnom pritvoru osam meseci,u onoj jadnoj "kucici" podno dedinja. Da li se zna,na kom spratu svoje "kucice" mora da boravi? BRUKA!

perica

12.04.2011. 16:57

mafija. to je sve mafija. o kakvoj oni evropskoj uniji govore sa ovakvim "pravosudjem". batalite vi gospodo mafijasi evropsku uniju, dajte narodu leba da jede.

kapone

12.04.2011. 16:59

Bravo. Pa zar treba veci dokaz da ovu drzavu i ljude koji cine vlast i donose zakone ne zanima pravda vec samo i iskljucivo novac. Mozes da krades i varas ali na kraj plen podeli sa drzavom i bices oslobodjen svih grehova.SPREGA VLASTI I KRIMINALA

jovica

12.04.2011. 17:08

e tek sada nezelim se vratiti u srbiju ovo je sramota za narod za drzavu ,pa onda treba pustiti sve kriminalce kuci da sluze kazne,pa kao moze ovo da bude pokrades pare ,priznas i nikome nista ,jadna ceca udovica srpskog(ne)junaka

djoka koka

12.04.2011. 17:50

@jovica - idi begaj....ima da placemo mesec dana zato sto neces da nam se vratis,,ma idi begaj ima da place i moj komsija za tebe...ma idi begaj bre cela srbija ce da jauce bre..

djoka koka

12.04.2011. 17:57

@jovica - bre idi begaj..spasavaj bre... komsija ide da kupi konopce da se obesi bre joco zbog tebe sto neces bre da se vratis..komsija bre joca nece da se vrati i da se obesis..idi begaj jovico molim te da se nevracas bre nikako da mi ostane komsinica bre...ima da je tesim bre celu noc..idi begaj

djoka koka

12.04.2011. 17:09

idi begaj...BRAVO CECO...tako se to radi..novosti su cenzurisane novine pod kontrolom policije,sta god da se komentarise na stetu zandarma se neobjavljuje,,,idi begaj

Mika

12.04.2011. 17:14

Svaka cast, ko zna ko je jos umesan u to, jer da nije tako verovatno bi ovo imalo drugaciji epilog. GLADNO DETE ukrade jabuku na pijaci pa ako ga uhvate ispljuju ga i isprebijaju, a vi narode prosudite sami koliko je smesna ova nagodba i zbog cega je tako!!!

NIK/cdn

12.04.2011. 17:22

Gospodine Zoricu, Ceca je prvo otudjila/ ukrala preko 7 (SEDAM) miliona Evra od tog istog naroda pa mu sada kao daje 1,5 miliona nazad a vi je jos proglasavate velikim darodavaocem. O cemu vi pricate gospodine ? Ovo je JAVNA legalizacija kriminala od strane drzave. Neka vrati sve sto je prisvojila a onda da joj se sudi za to sto je uradila. Nikako drugacije . Ako sa ovakvim farsama ocekujete u Evropu i ja cu u kosmos- kao Gagarin!

Namagarčeni birač

12.04.2011. 17:30

Auuu, a nas ucili da se kriminal ne isplati. Ocigledno je doslo do ozbiljnih, takoreci korenitih, reformi u zemlji Srbiji. Gosn Zoric me bas obradovao kad je objasnio kako je ova "nagodba" za nas mnogo korisna stvar. Izbavi nas Boze od necastivago i reformista.

Asgard

12.04.2011. 20:28

@Namagarčeni birač - da, jos cu suzicu da pustim od Zoricevih idiotluka, malte-ne ispade da je to sve samo zbog nas gradjana, da se sagradi jos koja bolnica i tome slicne humanitarne melodramaticne ubdalastine! Novac ce podeliti Zoric i njemu slicni iz tuzilastva sa bratijom iz sudstva koja ovu ujdurmu jos treba da verifikuje!! Ovo je odlican predizborni marketing za one koji su vas tu postavili!!!!

Darko LO

12.04.2011. 17:36

Super,evo ja podrzavam nagodbe tuzilastva!!!Ajde sad fino krenite da se godite u sportu: Zecevic, Curkovic, Bjekovic, Karadzic, Lakovic, Piksi, Zvezdan, Vesic, Andjelkovic, Bulic..... Biznismeni: Miskovic, Beko, Kole, Karic, Drakulic, Micovic, Spasojevic...... Politika: Palma, N. Popovic, B. Djelic. Dinkic, Dacic, Djilas, Mladenovic.... Cemu dvostruki arsini, Zvezdan je nudio nagodbu, niste prihvatili, Ceci prihvatate??? 4 mil. maraka i 3,5dolara za 1,5 mil. evra, po kom to kursu???ZEMLJA SRBIJA¨!!!

NIK

12.04.2011. 17:59

@Darko LO - Ovom gore spisku nedostaju neki iz Zvezdinog tabora; Dzajic, Cvetkovic, Marinkovic... kako ih Darko tako lako zaboravi!

Darko LO

12.04.2011. 20:10

@Darko LO - Tesko mi je da pisem Dzaju,mada se slazem¨!!!Neka odgovara,cedio je med,lizao je prste!

mile iz ciriha

12.04.2011. 18:20

pa to je opasan biznis uzmes 3 miliona dolara i 4 miliona maraka , a ja mislim da je mnogo vise uzeto i budes 1 godinu u kucni pritvor a lova restvo ostaje tebi pa hajdemo tako da svi radimo zivela kradja kako je ivica spasio maricu to samo u srbiji ima katastrofa za sudstvo

Mika

12.04.2011. 18:24

Ovo je takav NACIONALNI SKANDAL da nemam reci!!! Srbija nije drzava- pala je ispod nivoa bilo koje naj-trecerazrednije drzave na kugli zemaljskoj! Ovu sprdacinu sa "pravosudnim" sistemom treba prijaviti nekome u Evropskoj Uniji da se ljudi uvere da u Srbiji pravna drzava i zakoni ne funkcionisu uopste i da i dalje vladaju kriminal, korupcija, nepotizam i flagrantno krsenje i izvrdavanje zakona. Sa ovakvim sudijama i sistemom- Srbiji NIJE mesto u Evropi i ostalom normalnom svetu!!! SRAMOTA!!!!!

srbin

12.04.2011. 18:28

Ej ljudi da imam para kako bi se bahatio nemate pojma, radiš šta hoćeš daš državi neku siću pa ponovo udri juhuuuu

lemi

12.04.2011. 18:34

Bravo Srbijo najzad pravilna odluka suda. Uopste mi nije jasno sta ovi svi ljudi pricaju i kritikuju ovde. Nije ona nista proneverila, ona je samo prodala ono sto je bilo njeno a nije prijavila. U svim normalnim i pravnim zemljama on bi morala na taj profit da plati taxu izmedju 40-65% Ona je sto se ovde navodi prodala i uzela oko 3.85 miliona eura , sada ce platiti 1.5 milion taxu.Nemoze biti pravilnije. Sto se tice pistolja, njen muz nije bio slikar pa da ima cetke i farbu u kuci..........

nemanja

12.04.2011. 20:10

@lemi - Pa nije prodala ono sto je njeno vec obilicevoOna te pare ne moze da koristi, vec samo obilic, a ako je direktor ili tako neka funkcija,ima odredjenu platu. Kao vlasnik moze da uzme pare samo ako proda klub, pa ti razmisli sad da li je postena presuda

Asgard

12.04.2011. 20:20

@lemi - Cak i da pretpostavimo da si upravu, sto je apsolutni nonsens, ona je to uradila u periodu izmedju 2000.-te i 2003.-ce, kada bi se na taj odnos koji duguje za utajen porez primenila stopa zatezne kamate koja bi se obracunalvala da je bilo ko od nas nesto ostao duzan drzavi, sa danasnjim danom taj iznos bi bio visestruko veci od sume po kojoj je prodala te igrace! Sramotan potez tuzilastva, a sada cemo videti da li ce i sudstvo uciniti korak dalje i napraviti jos vecu sramotu i to prihvatiti!!!!!

saskoni

12.04.2011. 18:41

Pa nije valjda da sa ovakvim sudstvom vi hocete u evropu. Jedva cekam ledja da vam vidim.

petar

12.04.2011. 20:22

@saskoni - sakoni druze pa tako sudstvo u evropi odavno radi... sto smo hteli to smo i dobili...

Igor Katana Ub

12.04.2011. 18:43

Sinoc sam citao ovu vest,poslao komentar, spavao,odradio danasnji dan ukljucujem kompijuter i opet,znaci istina je!!!Sta covek da kaze a da postuje minimum pristojnosti u javnom ophodjenju,sta reci a ne zaplakati???Srbijo mislio sam da si dotakla dno i da si se odgurnula ka gore ali sada vidim da smo propali jos dublje.Sram te bilo vlasti sudska,sram te bilo vlasti zakonodavna koja si dala mogucnost lopovima da se izvlace,sram mene bilo sto sam posten,sto mrava nisam zgazio!Zbogom Srbijo mati!!!

cane

12.04.2011. 19:05

e srbijo jadna sta si doceka i dozivela ..........kako samo nije sramota ovu vlast da narodu ovo objavi i kaze , kristalno jasna poruka narodu da se kriminal i lopovluk i te kako isplati u zemlji srbiji......ovo je ta reforma pravosudja i ova je to pravda koja se deli u zemlji srbiji , a o jednakosti gradjana pred zakonom da i ne govorimo .......bruka i sramota

bil.ch

12.04.2011. 19:38

Ne dirajte Cecu i ne optuzujte pravosudje pa ljudi to je sasvim normalno u zapadnom svetu ili plati, ako nemas para onda moras u zatvoru.sta vam tu nije jasno to je naj efikasnija presuda u dvadeset i prvom veku.

zoranSan

12.04.2011. 19:39

U ovoj Srbiji za sve krađe je kriva Ceca.Dok jedan iz ove Vlade ne ode u ćorku Tomo nema čemu da se hvali.A bogami zasalužili su da se malo odmore od obećanja i otimačina.

boris

12.04.2011. 19:50

Zar ne bi bilo logicno,ako je proneverila oko pet miliona evra,da vrati tih pet plus ovaj milion i po?!

Nebojša NS

12.04.2011. 21:37

@boris - Naravno da nije logično. A ko bi onda finansirao kampanju SPS-u i DS-u. Onda najbolje da se institucija priznanja krivice primeni na sve, pa niko neće u zatvor, svima ostaju pare koje su pokrali. Daš ćetvrtinu opljačkanog i miran si. Zato je narod tako glasao na prošlim izborima, kome se ne dopada ima MEGATREND reklamuu pravom smislu megatrend, PALI. Uroš Mišić 10 godina, partizanovi za ubistvo 240 godina, a gledajte mafiju kako osuđuju 2 do 4 godine ili sloboda.

petar

12.04.2011. 20:27

Hvala Srbijo!!!Sram te bilo!!!Pa sto nije pala nagodba za Urosa Misica???Moram priznati da sam se zgadio... pogledajte koliko tacki optuznice ima protiv Cece!!!Pa ona je sa tim ekspolizivom mogla da izvrsi teroristicki napad a kamoli da sa jednom bakljom pokusa da ubije zandarma!!!Muka mi je bre od svega i slazem se sa Igorom Katanom. Ljudi bezite odavde dok jos nije kasno da imate NORMALAN zivot.

Mane

12.04.2011. 20:41

Ovo je divlji zapad a ne slobodna drzava.!To je novac FK Obilica i novac koji je pokrala od njih mora se vratiti FK Oblicu i to je jedina pravda! I ne 1, 5 mil. vec celih 7 mil. evra. .Ova odluka je potpuno van zakona i to samo govori da mi nemamo ni N od nezavisnog sudstva. Ovo je cista zloupotreba klauzule o nagodbi.Kao pravnik , ja bih jos presudio da vrati sve sto je pokrala, plus dobit sto je godinama rulala te novce a za zatvor bi se moglo dogovoriti jer je sve priznala.Ali, avaj...

Težak

12.04.2011. 21:02

Tolike novce uzela, a vraća samo milion i po....Pa građani imaju korist...Tomo, svi vi treba sa Svetlanom da idete na isto mesto!

Zemun

12.04.2011. 21:03

Ceca je uvela novi trend kod nas... Sada ce i ostali politicari da priznaju sta su radili, i sedece kuci...

zora

12.04.2011. 21:24

Bravo Srbijo samo napred , legalizovali ste kriminal , kradu , pa i ubistvo sad DECO , OMLADINO i svi redom u pljacku tucu i sve moguce nelegalne i necasne radnje jer to nam ministri i sud zajedno sa tuziocima dozvoljava ! Ne brinite nece vam nista oduzeti jer nisu ni CECI a svima kojima su oduzeli sad su duzni da vrate ! Nek se pametni TOMA ZORIC dogovori sa Darkom Saricem , Zvezdanom Jovanovicem Legijom i mnogim drugima nek i oni sede u kucnom pritvoru ! Napred u kradu po radnjama itd.

Slavisha

13.04.2011. 08:30

@boki - Ti ne bi, ali će Ceca izlaziti "samo zbog poslovnih i porodičnih obaveza"!

arsa

13.04.2011. 08:49

@boki - ha,ha,ha i ja cu da opljackam banku i uzecu 100.000e a potom cu vratiti 20.000e i idem u kucni pritvor .....sramota!!!!!!!!!

Narod Srbije

12.04.2011. 21:50

Mnogo puta sam se postidela sto sam gradjanin ove zemlje, a danas najvise! Koja je poenta meni i nekome kao meni koji je celog zivota radio, posteno skolovao i vaspitavao decu?Koja je poruka naseg vrha ovom jadnom, izmucenom i nadasve gladnom narodu, koji je celog zivota posteno radio i ziveo?Molila bih nase pravno rukovodstvo da odgovori narodu Srbije koju poruku salje!!!Sramota za posten narod, sramota velika za posteni deo Srbije?Volela bih da brzo odu ovi koji su doneli ovo za ovu pevacicu??

saskoni

12.04.2011. 22:02

Ma ko zna ko sve stoji iza ovogaa . Malopre me zvao kum iz amerike kaze da bi tamo za ovo dobila 50god najmanje , kaze da nikad nece da se vrati zbog nasih divnih zakona.

Milan

12.04.2011. 22:07

srtasno sta radi ova vlast svaki mafijas moze da se nagodi sa drzavom i nikom nista plati milion ili dva i sedi u kucnom pritvoru uzas mi smo zemlja u kojoj vlada MAFIJA!!!!!!!!!!! to je posle ovoga svima jasno.

M.Mladenovic

12.04.2011. 22:16

Ceco ovo je skandal,da si malo vise stedila i drzala u duseku ovi nebi morali da idu i prosjace od MMF-a

glupi inžinjer

12.04.2011. 22:33

Nisam uopšte ljubomoran na Cecu što je na vreme shvatila kuda ide ova država. Ljutim se na sebe što sam dozvolio da me vaspitavaju roditelji u čijoj je spavaćoj sobi bilo više zakačeno nosioca spomenica nego veša na terasi neke prostitutke.Sramota me je da kažem da sam dva rata prošao i pušku nosio. Sramota me je i da kažem gde sada živim. Sramota me je i što ovo sada pišem i sramota me je da kažem da mi se gadi sud moje države. Tako je, ja sam samo jedan glupi dipl.ing...

djak

13.04.2011. 03:00

@glupi inžinjer - E moj "glupi inzinjeru",....mnogo je nas takvih.....kao i ti....samo sto je neko uspeo da stegne m..a  i da zapali preko grane....na vreme.....ostalima neka je Bog u pomoci...a i on je mnogo brate zauzet, tako da mi ne mozemo doci na red....Nego gledaj sebe....zivot nas mali i kratki je samo jedan....a Srbija i njeni lopovi ce tu biti i posle nas.....i iz tog razloga ponosno kazem : "Majko Srbijo, daleko i davno sam otisao od tebe i NIKADA zazalio nisam ! "Ajd uzdravlje!

Orolendza

12.04.2011. 22:35

"Fenomenalan" potez vlade. Ko kaze da je i Srbiji nemoguce resiti pitanje sudstva i korupcije. Sve je reseno za jedan jedini dan. Nema vise korupcije ali ako se u buduce bude zvala nagodba to nema veze zato sto je to po zakonu. A i glomazno i skupo sudstvo nam vise ne treba. Postavicemo mle kancelarije ,pri mesnoj zajednici za nagodbu.Evropo uci se od nas i eto nas tamo vrlo brzo.Komedija. Glavni :OGLASITE SE

Dr.Sokrates

12.04.2011. 23:06

Tomo Zoric-pokusa veceras da gradjanima Srbije proda vec znate sta umesto bubrega.Dali to i drzava pocinje da radi za 10% provizije. Sada samo da sacekamo da se i sud izbruka i prihvati ovi nagodbu.

Ovo je kraj

12.04.2011. 23:19

Gospodo iz pravosudja: Ne pocinjite vase presude "U IME NARODA" ,pocnite u ime onih koji sude umesto vas,"U IME DACICA","U IME TADICA"......................Kada se nagadjate,pogadjate,talite,naplacujete ne cinite to u ime naroda,vec samo u svoje ime i ime gazdi za koje radite.Vi sa narodom poodavno nemate ama bas nista.Sudije je "izabrala" Demokratska stranka,pa u buduce u njeno ime i sudite.

Miroslav Pavlovic

12.04.2011. 23:33

Recimo opljackam banku i ne daj boze uhvate me, postoji li sansa da platim a da ne lezim u zatvoru?? Ako ima neko ko zna nek se javi a treba mi i saucesnik!!!!!!!!!!!!!!

Mica

12.04.2011. 23:54

Tako mi je krivo sto sam glasao za ovu vlast. Dodje mi da odem odavde zauvek.

Srb Podgorica

13.04.2011. 00:06

sada će Darko Šarić da se javi zoriću i da mu ponudi 10 miliona, pošto je zorić rekao da jea Cecina ponuda - rekordna i fantastična... Ljudi, da li je ovo moguće???

duck

13.04.2011. 00:12

ovo je klasicna patka pustena da se vidi kako ce narod odreagovati, e sad posto je narod rekao to sto je rekao, epilog ce da bude ovakav: novcana kazna ce se sa 1, 5 miliona evra dici na 3 miliona evra ili 4 tako da ce navodno morati vratiti sve i onda ce opet da bude pustena, te pare u tim kriminalnim miljeima se lako skupe, tako da je to sve smisljeno, uglavnom mi posten narod mozemo da sisamo ....... i samo njemo posmatramo jednu nepravdu za drugom. sami smo birali ovu vlast.ccc

gruja

13.04.2011. 01:12

A nama, glupoj raji ce sve da oduzmu...Gde je onaj samohrani otac sto ga isterase iz stana sa detetom zbog duga od 1500 eura ??? Drzava stvorena za kriminalce...

pomalo zbunjen-povise ogorcen

13.04.2011. 01:22

....izvinite o kojoj zemlji je rec? U kojoj zemlji i u kom drustvenom poretku je donesena ovakva presuda? Uz sve pokusaje "drzavnog aparata" da ovaj sudski proces prikaze kao "sitnicu" ili "malu stvar", sama presuda to potvrdjuje! Kulminaciju drskosti ovog slucaja donosi vest o "kreditu od banke kojim bi doticna platila kaznu"! Ulala, sto bi rekli evropljani, Onaj zapadni deo Evrope koji nas, kao sto potvrdjuje ovaj slucaj, okrivljuju za korupciju! Kreditomi platiti KRIMINAL !!??? UAAAA ! UAAAA

MiconiBg

13.04.2011. 01:32

Ako moze Ceca da kupi robiju,zasto onda ne ponudite cenu i za navijace Partizana koji su nepravedno osudjeni na 240 godina robije?Sloboda za Grobare..

ZMaja

13.04.2011. 02:24

Trebala je odavno da napusti ..... drzavu i ....... koji su samo cekali priliku da joj nanesu zlo.Znala je da ima mnogo vise neprijatelja nego prijatelja i dalje je sedela u Beogradu.Kojem dobrom se nasa draga Ceca nadala?!

branko

13.04.2011. 02:37

Je li mogu ja Ceci da budem zirant?Namlatim mesecno 6 maraka,bude za cipovku i frtal kile cvaraka,oloss mi veze ometa!

kimi

13.04.2011. 03:32

XAXAXAXA....Za***ali su nas sve. Kako nas narod kaze"Dogovor vilu u Ljutice bogdana gradi". Ovaj Tomo se sigurno ugradio za neki %. Ceo ovaj teatar u zatvor....

Zarko Skala

13.04.2011. 05:51

Srbijo medju sljivama samo je pitanje ko ce biti zadnji da ugasi svetlo i zatvori vodu

momcilo

13.04.2011. 06:29

tomo zoric cita saopstenje koje on sigurno ne razume!!a gradjani vole cecu pa im nagodba odgovara,ko u ovoj drzavi pita gradjane za misljenje niko!!!???kvazi politicari vise od dve decenije prodaju maglu gradjanima i to prolazi, pa je sasvim normalno da ocekuju da i ova sprdnja sa pravosudjem prodje!!!!!

Aleksandar

13.04.2011. 06:33

da je neki politicar ovako nesta uradio nebi nista morao da plati a posto je pevacica (a ne kako ih sada nazivaju estradni umetik) mora jedan mali deo da plati,a da je kojim slucajem seljak radnik ili bilo koji obicni gradjanin ovo uradio dobio bi kako je jedan citalac napisao 50 godina zatvora kao sto u Americi dobijaju.

Фића

13.04.2011. 06:44

Тражили сте, гледајте, видели сте, бегај те, али нема где да бегате.

bolje sutra

13.04.2011. 07:18

xaxaxaxaxaxaxa......digla kredit!!!majke mi fino je procitat novine ovako u zoru......barem se covek slatko nasmeje.

ja

13.04.2011. 07:36

Pitanje za Zorica: Ako opljackam banku, mogu li da dam trecinu para drzavi i da sedim kuci 2 godine?

Jovan

13.04.2011. 07:52

Sramota.Kakva je budućnost ove zemlje? Tvorci ovog sramnog sporazuma i sudija koji to ne daj bože dozvoli moraju u zatvor kad tad.Trenutno ih podržava koalicija sa Palmom arkanovcem, videćemo da li će Toma Nikolić odjuriti Pelevića arkanovca i ostaviti ovu mafiju bez pozicija u budućnosti.Ako ne Toma sigurno će neko treći već izaći i reći dosta je. U Zabelu sa kriminalcima i njihovim saradnicima da pošten svet može normalno da živi!

Dejan

13.04.2011. 08:18

Imaće korist svi gradjani Srbije. Ma da, dobiće posao neka povlašćena firma da renovira neku renoviranu ulicu , da prekopava prekopano, maltretira stanare i eto koristi za sve gradjane Srbije.

Slavisha

13.04.2011. 08:29

"Pošto Ražnatovićeva nije stalno zaposlena mogla bi da dom napušta u skladu sa poslovnim i porodičnim obavezama". Pa i ja sam tako kažnjen - napuštam kuću samo zbog poslovnih i porodičnih obaveza, a nisam nikog prodao! Jedva čekam izbore, a ovi više neć edobiti glas, pa makar protivkandidat bio Andrija Artuković.

pupa bulevar

13.04.2011. 08:34

zaboravili ste mila jerkovica koji ima pravosnazno 7 godina i u zamenu za slobodu sad je zasticeni svedok protiv sarica.

Nenad

13.04.2011. 08:46

Bas dobar biznis!!!! Odvalis drzavu pa ne vratis ni pola. Para busi gde burgija nema ni sanse. Zivela Srbija!!!!!!

caki69

13.04.2011. 08:51

e vi koji ste na vlasti pa zar mislite da ova prica moze da prodje.poceli ste da reketirate kao neki mafijasi.gosp.predsednice zato ne reagujes ovo nije normalno

muk

13.04.2011. 09:22

ajd sada narode cim Ceca zakaze koncert svi da dodjete, solidarisite se treba zena kredit vracati.....jadna nam majka kako smo naivni i glupi kao ovce...pa jedna pevaljka radi sta hoce a za ostale ne smijem ni da pomislim....a ti srbine crnci radi da skupis detetu pare za nastup ...kuku meni

rasa

13.04.2011. 09:38

Poštenim građanima se mali dug duplira, dok se nazovi zaslužnim osobamaisti više nego duplo umanjuje, a sama nagodba smatra uspehom.Ma zemljačka linija je zakon, još samo da joj bude žirant kod podizanja kredita???

miša013

13.04.2011. 09:45

narode, da li ste na tv-u videli facu prepodobnog g-dina Zorića dok je objašnjavao kako će ceo srpski narod imati koristi od ove nagodbe .Čuvaj nas Bože od ovakve vlasti ,kad ne umemo sami da se sačuvamo.

Slavisa

13.04.2011. 09:48

Meni ni iz dzepa ni u dzep!!!A bilo bi dobro da je u dzep.Nek si ziva i zdrava Ceco,valjda ce te konacno ostaviti na miru!Lijep pozdrav!

Ana

13.04.2011. 09:52

Eto, PMK,upravo zbog takvih kao sto si ti sam i otisla iz zemlje u nadi da cete za nekih 30-tak godina ti i tebi slicni biti sazreti !Medjutim,razocarenjima nikad kraja.. Samo ti nastavi da uzivas u njenoj "muzici" ,svaka ti cast!Ti ocigledno o zivotu i skrivenoj poruci nisi nista skapirao/la.E jadna Srbijo,koliko si se srozala...

i

13.04.2011. 12:19

@mala - Tvoj komentar pokazuje koliko mozga imas. Kokoska iz bilo kojeg seoskog dvorista ima vise mozga nego ti!! Za tebe je legenda zena lopov i udovica kriminalca koji je pljackao i ubijao po ratistu. Bedo jedna!!

mire

13.04.2011. 10:04

kakav kredit da ona dize pa ona ima 5 miliona najmanje,nego sad izigrava se tu sa nama kao mi glupi,ispasce jos da je u dugovima do guse

duska

13.04.2011. 10:35

Kakav bre kredit? Pa njen otac izjavi da ima 2,5 miliona dolara (ljudi citajte slovo po slovo dolara) a gospodin Zoric kaze da je milion i po evra najveca ikad isplacena suma od nekog lopova i jedna i druga suma je strasna. Pa da li smo mi lud narod i sad ce da sedi u kuci 5, 6 meseci, pare i kuce, stanovi joj ostali obezbedila i decu i unucice i koja je to pravda. Sta reci mladosti koja ovo cita koja je poruka njima, nama: kradite, posle cemo se nekako izvuci. Strasno

miroslav

13.04.2011. 10:36

Predlazem gospodji ministarki pravde da ovo postane sudska praksa..lepo prevaris drzavu i ukrades..a posle se nagodis i isplatis 20-30%.Bas stimulativno..

Ivana Senic

13.04.2011. 10:44

Mozda ce joj dati godinu dana grace period hahahahahha a ovi papci sto se loze na nju ce sada da krenu da skupljaju pare za Cecu ne bi li je iz dugova izvadili :D i treba i treba...ovce su za sisanje :D :D

MIKAJLO

13.04.2011. 13:11

@Ivana Senic - a ko je ta ceca?mislim cime se bavi,pa se digla tolika prasina oko nje?ja prvi put cujem za nju

где ви живите?

13.04.2011. 10:56

Завидни људи, мислите да јој разлику нису узимали свих ових година за мито? Оставите Цецу на миру већ једном!

dobrica

13.04.2011. 11:18

Kad porastem bicu ceca ,veoma mi je drago sto je zoric postedeo zivot znamo preko novina da je pretio cecin tata

duci - teo

13.04.2011. 11:36

Lepo nema sta.Banka joj odobrila kredit.Nama smrtnicima prvo Agencija za bonitetet odredi kredinu sposobnos, i to da se vidi gde radis i koliko primas.Ceca nema tih problema.Pa zar je i to moguce, da izmucka,banku i dobije pozamasnu sumu evrica.To samo moze u ovoj drzavi koju zovemo Srbija.

A.

13.04.2011. 19:43

@duci - teo - U pravu si. Obicnim smrtnicima kreditne agencije samo sto ne prebrojavaju zube i proveravaju koju velicinu obuce nose, a potvrde o stalnom zaposlenju i kreditnoj sposobnosti da ne spominjem... Ljudi ne mogu da dobiju nekoliko hiljada evra kredita da bi podigli krov nad glavom. A gospodja Raznatovic nema ni stalno zaposlenje, ali zato moze da dobije kredit od milion evra...

iva

13.04.2011. 11:37

kako će milion evra kredita da otplaćuje narednih nekoliko godina? kolika je to mesečna rata? na koliko godina? kako će da ga vraća, ako ne radi i sedi kući? odakle joj novac da vrati toliki kredit?

majstor

13.04.2011. 11:56

"Da sam krala,krala sam,sve sam zvezde pokrala,preslo mi u naviku,..."-Ona je jos davno,sve rekla.

darko1

13.04.2011. 12:16

u Srbiji sve ide preko veze,ako imas vezu moze sve,nemas vezu lezis zatvor i tacka,u ovom slucaju sve je bar jasno,pa odakle bi onaj sa debelim vratom sa dve funkcije i ministar policije i zamenik premijera??

Igor Katana Ub

13.04.2011. 12:58

@ui4 - Ti BJR makedonac da cutis,drzava ti se raspada,fakticki ne postojite kao samostalna drzava,sada su vam u SE ukinuli pravo da pisete i govorite takozvanim Makedonskim jezikom,nemate priznatu crkvu,pismo,ime nemate nista,radite za 80-90 evra mesecno,imate diktatorsku vlast!Dakle imas dovoljno i previse svojih problema da bi se mesao u tudje,idi po portalima u BJRM ukoliko ih uopste imate ukoliko vam vasa vlast nije i net ukinula pa tamo komentarisi!!!

Stanimir

13.04.2011. 12:24

E, ta Ceca! Blago njoj! Rodjena pod srecnom zvezdom. Pljackala, krala je i to je pesmom rekla jos ranije, pa sada neka uziva na evricima dok je ziva ona i njena pokoloenja!To je omogucila nasa drzava. Ona takve ljude podrzava!Ovo je primer da se motivisu i ostali kriminalci i buduci lopovi.Ukrasti i pola vratiti a pola zadrzati za sebe...Sto da ne... kada se u ovoj drzavi sve moze. Dakle, moji ljudi p r o p a l i  s m o!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mozak

13.04.2011. 13:01

Ja sam dete sa sela dundjer kak bi se narodski reklo.Cecu volim i postujem ,dobro peva dobro izgleda sta joj vise treba.Medjutim ja nezivim ovdje..!zabole me .Ja se samo pitam dokle ce ovaj nas narod trpjeti sve ovo i zabiati glavu pesak.Imam ideu kako da resimo taj problem. Inportiramo 1 milion Japanaca iz podrucja Fokusima i uzmemo motke u ruke istjeramo sve iz skupstine i uvedemo japance da nam budu na vlasti upravljaju drzavom.Garantujem za 2godine bih se stanovnistvo prepoovilo.

svezna

13.04.2011. 13:04

Kao nema pare da vrati državi pa je podigla kredit. Dali misli da je narod naivan. Dali treba da skupimo neku socijalnu pomoć.

Mozak

13.04.2011. 13:07

Ja se izvinjavam moram da dovrsim misao u predhodnom komentaru.Znaci svi kriminalci bi bili primorani da postanu posteni gradjani ove zamlje posto to nemogu.Oni bi najvjerovatnije potrazili utociste u nekoj njima prikladnoj drzavi.Mi bi mozda dobili ponekog postenog gradjanina iz svijeta da se vrati svojoj kuci i tako bi bio i vuk sit i ovce na broju.

isidora

13.04.2011. 13:18

da je to uradio bilo ko od nas ne bih stigli ni da pregovaramo odmah bi nas strpali u zatvor jedno 20 god i plus bi vratili pare. nasa drzava je dobra samo za one koji imaju para pa zato kradu samo ovi sto imaju.

Asgard

13.04.2011. 16:46

@isidora - Ne svi koji imaju para nego samo oni koji uz pare imaju i politicke, mafijasko-kriminalisticke, policijsko-sudske veze da to realizuju!

Tacno je

13.04.2011. 14:09

Neverovatno, da li Novosti mogu da pitaju strucnjake iz prava o misljenju o ovoj odluci. Meni zvuci i neverovatno i van pameti, da ne govorim o mogucim posledicama za pravni sistem, ako tako nesto postoji...znam da u Engleskoj imaju 'case law', ali ... Stvarno neverovatno, kakav presedan, naravno ne zelim da niko neduzan ide u zatvor, ali reci da je ovaj novac za dobrobit gradjana, meni ova citava konstrukcija i izjava ovog coveka zvuci kao ruzan san

Sala

13.04.2011. 14:19

Nije taćno da se to nama, malim ljudima ne nudi... evo meni elektroprivreda za nedokazanu "krađu" struje traži neku ludu cifru od 700000 dinara....zvali su me iz tužilaštva i ponudili mi nagodb

snovit

13.04.2011. 15:51

Ne mogu da verujem! Ukrala je tolike novce i sad ce da vrati 1,5 mil eur i sedi u svojoj vili nekoliko meseci.Srbijo jadna li si!! Da je ove pare proneverila u Svedskoj sedela bi u Kumli pola zivota. Ova vest je za Aftonbladet ili Expressen da citaju malo Svedjani kako se to resava u Srbiji pa mozda nauce nesto.. dno dnaaaaaaaa. Sramotaaa!!

Lidija Vukovic

13.04.2011. 16:00

ja ne vidim ovde toliki problem pa ljudi zar nam je ceca kriva sto nam je drzava propala o cemu vi ovde pišete otvoriite oce zar nam je ceca kriva sto je ovakva situacija u zemlji bez posla para sta se hvatatte kao davljenik za slamcicu pa zna se ko je nas doveo do ove bede u celom svetu se u fudbalu radi tako ali u celom svetu se neradi tako sa narodom ima par drzava sto je tako prosla kao mi ali ne zbog Cece nego zbog onih koji su godinama na vlasti i samo se smenjuju iz jedne stranke u drugu

Del

13.04.2011. 17:01

@Lidija Vukovic - Sta ocekivati od ovako nepismene zene? Kakva zemlja.. Ukrades pare, vecinu zadrzis, za ono malo sto vratis dignes KREDIT kod banke!! Ej bre!Kriminalac dize kredit od 1,5 miliona!!! Mi smo raspala drzava! I onda dodje ovako neko, pocne da mi moralise, a recenicu ne ume da napise..

Lola

13.04.2011. 19:03

@Lidija Vukovic - Draga Lidija, zalosno je da ne vidite u cemu je problem. Ovakva odluka je direktna uvreda inteligencije svakog normalnog gradjanina koji ne slusa doticnu i nije mu uzor ista. Drzava je propala zbog mnogih stvari ali i zbog naroda koji nema visoku svest o pravim vrednostima. Razradila posao jos pre 20 god kod Milosevica.Ona mozda nije kriva za losu drzavu ali je kriva sto je koristila istu na ustrb Vas i nas. Zasto se Vi niste osilil i krali? Verovatno jer znate razliku izmedju dobra i zla!

mile surcin

13.04.2011. 16:13

Kakvo je stanje u državi tako nam je i u svim ostalim sferama života mislim da je ovo baš providan fazon sadašnje vlasti nije naraod toliko naivan krajnje je neusmeno ovako se šaliti

kondor

13.04.2011. 17:40

Ceco najlepsa si , najsarmantnija i najrealnija , svi ovi koji pisu komentare protiv tebe su zavidni . Sta mislite gospodo komentatori kada bi oni koji su vise ojadili Srbiju i narode posli Cecinim putem i vratili bar 50% opljackanog od drzave i naroda ne bi danas u Srbiji narod ziveo ovako bedno . Ceca nije pljackala fabrike , nije pljackala banke , nije prodavala fabrike za 1. evro i nesto slicno radila , kao gospoda od 1991 pa sve do danas . Bravo za Cecu !

nena

13.04.2011. 18:34

Sta da kazem? Zaprepascena sam nagodbom za toliku kradju! Ne mogu da verujem da je to pravda! Sramota za pravosudje, i kakvu oni to poruku salju narodu? Budi pevaljka (ili vec nesto tako vazno), kradi koliko hoces, vrati deo i dobices kaznu kao Ceca. Sramota i uzas za nasu Srbij, cestit narod, sve moralne principe i vredjanje inteligencije i osecanja pravde za ovaj narod!

Lola

13.04.2011. 18:42

Imam predlog ako moze. Hajde sada svi branitelji i ljubitelji Cecinog arlaukanja da otvore ziro racun i da donacijama podpomognu mesecne rate. Kazu ljudi ostavite Cecu na miru kriva drzava. Pa ona je jos od Miloseviceve drzave dobro profitirala. Muz joj je u ime rodoljublja ubijao i krao.Ona je dobro razradila posao jos od pre 20 god. Volela bih da znam koja joj je banka "pozajmila"kredit i svi koji imaju racune u toj banci povuku svoj novac iz nje. Prva u redu ako moze za ispis!!

DADA

13.04.2011. 18:42

EEE stvarno je tamo u Srbiji uzas od ljudi kao prvo svi ti fudbaleri koji su prodati treba da ljube stope Ceci sta bi bilo s njima da su ostali u Srbiji kako drugo odakle Ceci oruzje pa svi to vi znate ali se malo pravite blesavi ali ajde a ko drugo ona je jedna od najboljih pevacica sa najvise hitova a vi koji ste navikli sedit za kompijuterom i televizorom ustani te malo pa radite i nemoj te biti zavidni odakle nekom pare CECO najbolja si nemoze ti niko nista

Lola

13.04.2011. 19:12

@DADA - Nekome je posao da sedi za kompjuterom! Ako je ona najbolja pevacica sa najvise hitova onda mora da smo mi u Srbiji jedan vrlo netalentovan narod bez i malo sluha. Dado u zemlji gde je 1,3 miliona ljudi nepismeno, pola Srbije bez osnovne skole vi promovisete ovu. Nadam se samo da ne pripadate ovoj statistici.

Igor Katana Ub

13.04.2011. 19:30

@DADA - A ti zapela kao mutava na telefon,znamo mi odakle njoj oruzje,pa sta ako je ostalo iza Arkana,kada je on ubijen trebala je to da prijavi i da joj tada legalno bude oduzeto a ti ukoliko volis doticnu personu,odnosno njene "hitove" to vise govori o tebi nego ceo tvoj komentar gospodjo i jos nesto:Tacno je da ima ljudi koji nisu trenutno zaposleni ali na ovom sajtu garantujem da je vise ovih drugih koje jednostavno boli nepravda

DADA

14.04.2011. 18:25

@DADA - Igore kakva tebe nepravda boli sto je Ceca prodavala tamo neeke fudbalere i sto je drzala oruzje u kuci to te boli hahahaaa pa de samo da se pravi popis koliko ljudi u srbiji ima oruzje u kuci ja samo mogu reci da Josip Broz ustane iz mrtvih i da opet otvori Goli otok nebi vas ni to spasilo koliko je pakost i kriminal zavlado u srbiji hvala bogu sto vise nezivim tamo Dragi moji u Srbiji pogledaj te prvo u svoj tanjir pa onda u tudji

Milan

13.04.2011. 18:46

Ma nije valjda, podigla kredit. A koliko je opteretila platu otplatom za keš kredit na 20 godina? Alo bre ako lažete bar malo imajte mere.

Ilarion

13.04.2011. 19:18

Ceca je digla nesto pre...kasnije je dosao kredit....Kume,uvedi jos jedan bager u Kolubaru da "ore" za kumu...

sramota

13.04.2011. 19:27

ovaj Zoric treba da podnese ostavku! Ako je svrha pogadjanja (kao na pijaci) da tuzilastvo ustedi, i da se ne bi sudilo, onda taj organ treba ukinuti! Ubuduce svi krimosi prethodno na dogovor direktno sa budzetom RS da se vidi koliko rupa treba da se zakrpi, i koliko treba nadomestiti. Pothitno da se nadlezni izjasne ko sve u ovoj zemlji ima privilegiju da sluzi kaznu zatvora u kucnom pritvoru i zasto je to privilegija samo za bogate! Onda sloboda i za Sarica!

Radomir Pavicevic

13.04.2011. 19:56

Dali je Ceca osudjena. Jeli dokazana njene krivica.To zasto terete Cecu Djajica i Terzica nigde u svijetu nije krivicno delo.Na sudu u Strazburu bi sigurno dobili spor.Sto su to oni uzeli od drzave ako su se dogovorili sa tim fudbalerima za neku proviziju.Ministar priznade u skupstini da je uzeo deset miliona evra od jedne nase banke provizije pa ga niko ne pominje.Tuzilastvo osam godina vrsi istragu nizasto.Ceca je reketirana od strane drzave.To je to pravosudje ne diraju tajkune.

boris

13.04.2011. 20:58

@Radomir Pavicevic - Pa zar Ceca nije podpisala krivicu,priznala krivicu,tako da vise nije potrbno to dokazivati. Sto se tice tajkuna,tu ste u pravu.

iva

14.04.2011. 01:09

@Radomir Pavicevic - pa priznala , samo da je vise ostave na miru , kao sto rece prethodnik reketiranje

buck

14.04.2011. 09:51

@Radomir Pavicevic - Ne može se suditi na osnovu priznanja. I ja mogu da priznam da sam pucao na Kenedija.

vexon

13.04.2011. 19:57

Tog dana kada je Srbija umrla, na radost svih Seljana, zemlji dadoše ime Seljanija. Tog dana su Seljani opalili šamar svim poštenim siromašnim Srbima, da se zna ko je vladajuća kasta u Seljaniji. U zemlji Seljaniji svako može da krade ako hoće. Ko je više nakrao taj bolje živi i ima veće privilegije, cenjeniji je u tom društvu, i na važnijoj je funkciji. Tako je to seljanijskim zakonima određeno, da ko više krade onda taj bolje živi i više ga poštuju i slušaju Seljani.

Milan Sd

13.04.2011. 20:29

E,bruke sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ako tako treba da se deli pravda svaka vam cast na uspehu bruke jedne bezobrazne!!!!!!!!

boris

13.04.2011. 20:49

Zar ne bi bilo u redu da vrati proneverenu sumu i plati kaznu od milion i po evre? Ni tada pravda ne bi bila zadovoljena. Koliko je meni poznato,za nedozvoljeno drzanje oruzja,a ona je u kuci drzala poveci arsenal,nema nagodbe! Sve ovo,izmedju Cece i tuzilastva,je toliko neozbiljno. Prosto,SMESNO!

ahonberg

14.04.2011. 21:37

ko od nas obicnih smrtnika moze da dobije 10% kredita koji je ona podigla?i da ga otplati za nekoliko godina?za sve ostalo nemam komentar-nepotreban je