VB: Duško plakao zbog frizure

M.Vu

07. 04. 2011. u 17:56

Džordž je podmetnuo Dušku mašinicu za šišanje na nulu, te ga je Soraja ošišala na ćelavo što je rastužilo Duška

U kući Velikog brata sve je više dramatično. Džordž je podmetnuo Dušku mašinicu za šišanje na nulu, te ga je Soraja ošišala na ćelavo, ali je Duško nezadovoljan novim izgledom počeo da plače.

- Sramota me je svog novog izgleda i ne verujem da se aparat za šišanje pokvario - rekao je Duško Velikom bratu u ispovedaonici, a potom se rasplakao.

Naime, Dušku je dosadila kosa pa je tražio od Velikog brata da mu donese mašinicu za šišanje, koju je ubrzo i dobio. Zamolio je Soraju da ga ošiša i ona je pristala, ali joj je rekao da mu kosu ne skraćuje previše.

Dok ga je Soraja šišala tražio je da se pogleda u ogledalo ne bi li video da li mu se sviđa dužina, ali to je podlo iskoristio Džordž koji je podesio mašinicu na nulu. Potom je Soraja nastavila da mu krati kosu, ali je u jednom trenutku vrisnula jer je videla da ga je ošišala do glave.

Soraja je odmah počela da se brani, govorila mu je da nije ona kriva nego Džorž koji nije hteo da prizna krivicu. Duška je to veoma naljutilo, ali je dozvolio da mu izjednače dužinu kose. Stavio je kapu na glavu i rekao da je više neće skidati jer ne želi da ga gledaoci vide takvog.

Veliki Brat ga je nešto kasnije pozvao u ispovedaonicu, a Dule se pred njim rasplakao od tuge za kosom. Rekao je da mu je jako neprijatno te da nikad nije imao ovako glupu frizuru.

BOJANA I MARIJANA PRIJATELJICE

Bojana I Marijana su razgovarale na “Otpadu”. Bojana je priznala Marijani da je promenila mišljenje o njoj,te da sad može da je pogleda u oči.

- Mislila sam da si džukela,kad si mogla da uradiš to svojoj porodici,ali sad shvatam da nisi - rekla je Bojana Marijani.

Marijana je ćutala i pažljivoslušala Bojanu, sležući ramenima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ruska

08.04.2011. 14:46

Ovaj covek je smesan kao crtani film. Ovako se ne ponasaju ni klinci u obdanistu, kod njega je zal za mladoscu ahahhahahahaha. Nece ga sada Soraja voleti ahahahahhaha. Dekica je odlepio