• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bata Živojinović kao svedok

Glumac Velimir Bata Živojinović svedočiće u sredu, 6. aprila, pred Specijalnim sudom na suđenju grupi poznatoj kao stečajna mafija.

Kao član te grupe, u istrazi je bio osumnjičen i njegov sin, advokat Miljko Živojinović, kao i Grujica Davidović, Dragana Aleksić i Jasmina Kojić, ali su oni kasnije optuženi pred Višim sudom u Beogradu, jer je procenjeno da nema elemenata organizovanog kriminala.

Bivši stečajni upravnik građevinskog preduzeća Rad Miljko Živojinović optužen je za primanje mita, a početak suđenja pred Višim sudom u Beogradu zakazan je za 25. maj.

Suđenje "stečajnoj mafiji", na kojem će svedočiti Velimir Bata Živojinović, počelo je pre više od četiri godine, u januaru 2007. godine.

Optuženo je 33 ljudi, koji se terete za zloupotrebe u stečajnim postupcima u vrednosti od 50 miliona evra, počinjene od 2003. godine do 2006. godine.

Kao organizatori grupe optuženi su bivši predsednik Trgovinskog suda u Beogradu Goran Kljajević, bivši direktor C marketa Slobodan Radulović, koji je u bekstvu, suvlasnik firme Ekoprodukt Milinko Brašnjović, čiji se brat Miko Brašnjović ubio u zatvoru, biznismen Sekula Pjevčević i bivša direktorka Poštanske štedionice Jelica Živurdković.

Nastavak suđenja "stečajnoj mafiji" zakazan je za sredu, 6. aprila, u 14.30 sati u Specijalnom sudu u Beogradu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image