Šoping Centar Forum u Nišu u kojem će se na 17.000 kvadrata, u 45 lokala, prodavati 80 brendova odeće, obuće i tehnike, juče je zvanično otvoren za potrošače. Forum se nalazi se u pešačkoj zoni u glavnoj Obrenovićevoj ulici, na prostoru bivše Robne kuće Pionir u čiju je adaptaciju i dogradnju uloženo 25 miliona evra, a posao u njemu trebalo bi da dobije oko 500 radnika.


Ovaj šoping mol otvorila je kompanija Fešn kompani Milije Babovića, a u njemu će nemački lanac obuće Dajhman imati svoj prvi prodajni objekat u Srbiji. Svoje radnje imaće i nemački brend Njujorker, u pojednačno najvećoj prodavnici površine 1.200 kvadrata, kao i kompanije Sefora, Riplej, Mis siksti, Kila, Enerdži, Ges, Kamper, Ćezare Paćoti i drugi. Osamnaest brendova prvi put je otvorilo prodajne objekte u Nišu. Od pratećih sadržaja u šoping centru su restoran, fast-fud korner, menjačnica, kiosci i garaža. Radno vreme Foruma je od 10 do 22 časa, svakog radnog dana i vikendom.

Forum je, inače, svečano otvoren preksinoć, a šoping mol osveštao je patrijarh srpski Irinej. Osim niškog gradonačelnika Miloša Simonovića, svečanom otvaranju prisustvovali su ministar odbrane Dragan Šutanovac „kao prijatelj Niša“, bivši srpski premijer Zoran Živković i druge javne ličnosti Niša i Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari