Prijepolje: Bez promene rezultata

Lokalni izbori koji su ponovljeni na dva biračka mesta u Prijepolju nisu izmenili rezultat izbora održanih 9. novembra.

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2008.

01:14

Default images

Posle tih izbora Sandžačka demokratska partija osvojila je 18 odborničkih mandata, a Srpska napredna stranka (SNS) 10 mandata, od ukupno 61 mandata. Na jučerašnjim izborima na biračkim mestima Donje Babine i Donji Junčevići najviše glasova osvojio je SNS, a zatim koalicija DSS-NS i Sandžačka demokratska partija, koje su osvojile više glasova nego pre sedam dana.

U Skupštini Prijepolja koalicija Demokratske stranke, Socijalističke partije Srbije, G17 plus i Srpskog pokreta obnove imaće devet odbornika, a Demokratska partija Sandžaka osam mandata.

Po četiri mandata imaće Bošnjačka lista za evropski Sandžak - Sulejman Ugljanin, koalicija DSS-NS, Srpska radikalna stranka i Liberalno-demokratska partija.

Lista Grupe građana Prijepolje - Partija ujedinjenih penzionera Srbije nije prešla cenzus i neće biti zastupljena u lokalnom parlamentu.

Na ponovljenim izborima u Donjim Babinama i Donjim Junčevićima glasao je 251 od 387 birača upisanih u birački spisak, a izbori su ponovljeni zbog nepravilnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: