Debata uživo: Ugradnja u izgradnji

Na programu TV B92 od 21 do 23 časa je emisija "Insajder debata - Ugradnja u izgradnji" koja odgovara na pitanje zašto građevinska mafija nije iskorenjena.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.03.2011.

17:19

Default images

Dve godine posle serijala "Insajder" u kojem su izneti brojni dokazi o funkcionisanju građevinske mafije, nadležne institucije i dalje nemaju rešenje.

"Insajder debata" odgovara na pitanja zašto građevinska mafija nije iskorenjena i zašto važeći propisi i dalje mogu biti osnov za korupciju.

Gosti Jugoslava Ćosića su: Oliver Dulić, ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje, Đorđe Bobić, bivši gradski arhitekta, i Danilo Šuković, član Saveta za borbu protiv korupcije.

Transkripte emisije iz serijala "Službena (zlo)upotreba", u kojem su izneti brojni dokazi o funkcionisanju građevinske mafije, kao i dešavanja koja su pratila emitovanje tog serijala "Insajdera", možete pronaći ovde.

Pozivamo posetioce B92.net/info da ostave komentare o uticaju građevinske mafije, kao i o toku emisije "Insajder debata: Ugradnja u izgradnji"; vaši komentari biće objavljeni tokom emisije koja je na programu TV B92 od 21 do 23 sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

198 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: