Capital.ba

Vitaminka a.d. Banja Luka – Povećan broj akcija

16.11.2008. / 10:57

BANJALUKA, Na sjednici Komisije za kotaciju Banjalučke berze, koja je održana u petak, 14.novembra , razmatran je zahtjev za proširenje kotacije po osnovu povećanja osnovnog kapitala, trećom emisijom akcija pretvaranjem rezervi i neraspoređene dobiti u osnovni kapital akcionarskog društva Vitaminka a.d. Banja Luka. Odlučeno je da emitent ispunjava uslove i da je podnio neophodnu dokumentaciju u skladu sa Pravilima Banjalučke berze.
Broj akcija emitenta Vitaminka a.d. Banja Luka treće emisije iznosi: 668.516, te je ukupan broj akcija povećan sa 35.725.355 na 36.393.871. Nominalna vrijednost je 1 KM.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!