Petak, 11.03.2011.

14:50

Rad: "Pobeda, korak ka Evropi"

Fudbaleri Rada gostuju u Lučanima Slobodi. Eventualnom pobedom beogradski tim napravio bi veliki korak ka mestu koje sledeće sezone vodi u evropska takmičenja.

Izvor: B92

Default images

"Očekuje nas izuzetno tezak meč, jer oba tima imaju izuzetne ambicije u prvenstvu. Želimo da pokažemo da ovaj tim ima karakter i nećemo odustati od ideje da u svakom duelu idemo na pobedu", rekao je trener Rada Marko Nikolić na konferenciji za novinare.

Nikolić je dodao da se igrač sredine terena Branislav Jovanović oporavio od povrede, dok su nastupi Marka Randjelovića i Filipa Malbašića pod znakom pitanja.

"Dobro smo počeli prvenstvo sa dve pobede. Želimo da i protiv direktnog konkurenta za Ligu Evropa zabeležimo pobedu i da još učvrstimo svoju kandidaturu za izlazak u Evropu", kazao je fudbaler Rada Milan Mitrović.

Ekipa sa Banjice zauzima četvrto mesto na tabeli sa četiri boda manje od trećeplasirane Vojvodine. Sloboda Sevojno za Radom zaostaje 10 bodova.

Utakmica Sloboda Sevojno-Rad igra se u subotu od 14.30 na stadionu u Lučanima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: