Nedelja, 20.02.2011.

08:58

Žunjinjo zabavlja Arape (video)

Pre nekoliko godina Evropa se divila njegovim golovima iz slobodnih udaraca, a danas zabavlja Arepe golovima petom.

Izvor: AK

Default images

Brazilac Žunjinjo Pernambukano, ili kako se pravo zove Antonio Augušto Riberiro Reiš junior, trenutno igra u Dohi za ekipu Al Garafa.

Pre nekoliko dana oduševio je navijače u Kataru kada je protiv domaćeg Al Arabija petom postigao izjednačujući pogodak.

Žunjinjo je 2009. godine stigao u Dohu posle osam godina provedenih u Olimpiku iz Liona. Brazilac je bio lider generacija koja je osvojila sedam uzastopnih titula šampiona Francuske, a posle njegovog odlaska prestala je dominacija Liona.

Sjajni vezni igrač je karijeru počeo u Sport Resifeu 1993. godine, od 1995. do 2001. je bio član Vasko de Game, a onda je došao u Evropu gde je igrao samo za Lion. Odigrao je 344 utakmice za francuski tim i postigao tačno 100 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: