Subota, 08.11.2008.

04:01

Državne tajne za 500 dinara

Transkripti prisluškivanih razgovora Slobodana Miloševića ponuđeni su na aukciji na internet sajtu Limundo po početnoj ceni od 500 dinara, piše "Danas".

Izvor: Danas

Default images

Reč je o transkriptima Miloševićevih razgovora u periodu od 1995–1997. godine sa svojim najbližim saradnicima, porodicom, ali i sa mnogobrojnim svetskim političarima, među kojima se nalazi i tadašnji američki predsednik Bil Klinton.

Prodavac je za list "Danas" objasnio da je reč o autentičnim transkriptima Miloševićevih telefonskih razgovora, koje je snimala hrvatska obaveštajna služba, dok je Milošević boravio u vili u Karađorđevu, ali nie želeo da kaže kako je stigao do njih.

Kako ističe, transkripti se odnose na period 1995 - 1997, a u njima se pominju Milan Milutinović, Goran Milinović, Zoran Lilić, Uroš Šuvaković, Momir Bulatović, Borislav Milošević, Dragan Hadži Antić, Živadin Jovanović, Mira Marković, Marija Milošević, Marko Milošević, Ratko Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: