Capital.ba

VW vozilo za muzičare

15.02.2011. / 18:14

BERLIN, Kompanija “Folksvagen privredna vozila” predstavila je novo kombi vozilo, specijalno pravljeno za prevoz muzičkih grupa – “krafter bendbus“.
Kako je saopštio njihov zastupnik “Porše SCG” , to je jedan od kombija za turneje čije vrijeme ne prolazi, a novo vozilo napravljeno je u saradnji sa njemačkim bendom „Sviti gliter end svitharts”.

Rokeri su imali dugačku listu posebnih želja – dovoljno mjesta za jednog vozača i sedam drugih ljudi, koji treba da sjede jedni naspram drugih. Između putnika su željeli sto na rasklapanje, kao i dovoljno prostora iznad glava da putnici mogu da stoje uspravno u vozilu.

Pored toga tražili su i pokretnu pregradu iza koje bi bilo dovoljno prostora za instrumente, pojačala i raznovrsne kutije za ostalu opremu.

Tako je napravljeno vozilo po mjeri, koje ima dobar sistem za reprodukciju zvuka, isto kao i sistem za navigaciju i klima uređaj.  Tanjug

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!