Irina Shayk za prestižni Sports Illustrated Swimsuit 2011!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 15.02.2011.

0

Jedna od najprestižnijih i najkomentiranijih američkih naslovnica ove će godine biti u znaku Ruskinje Irine Shayk (Šajk)

Irina Shayk za Sports Illustrated Swimsuit 2011

Irina Shayk za Sports Illustrated Swimsuit 2011

Irina Shayk je najbolje što Rusija ima! Mjesec i pol nakon CroMode, shvatili su to i urednici američkog magazina Sports Illustrated.

Irina Shayk je najbolje što Rusija ima! Mjesec i pol nakon CroMode, shvatili su to i urednici američkog magazina Sports Illustrated. Ovogodišnju naslovnicu prestižnog i superseksepilnog Swimsuit Editiona, izdanja posvećenog ljetu, najzgodnijim curama i najtrendi kupaćim kostimima sezone, osvojila je upravo Irina.

> Irina Šajk je najbolje što Rusija ima: Pogledajte zašto!

> Brooklyn Decker za Sports Illustrated 2010

Cover će premijerno biti predstavljen tijekom noći u TV showu Davea Lettermana. No, zahvaljujući Twitteru, jedna (istina - ne baš najvalitetnija) fotografija billboarda s novom naslovnicom, koji je otkriven prije sat vremena, pojavila se na internetu.

Irina izgleda nadrealno, uopće nas ne iznenađuje što je nakon Europljana uspjela izluditi i Amerikance. Prošle godine na istom mjestu je bila atraktivna plavuša Brooklyn Decker, inače supruga američkog tenisača Andyja Roddicka.






Povezano