Ponedeljak, 14.02.2011.

17:18

Konkurs za maskotu OKS do 11. marta

Konkurs za izbor maskote Olimpijskog tima Srbije produžen je do 11. marta 2011. godine.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Radovi koji su do sada stigli na adresu Olimpijskog komiteta Srbije nisu ispunili veoma stroge kriterijume koje iziskuje prvo pojavljivanje maskote Olimpijskog tima na najvećem planetarnom takmičenju u Londonu 2012.

Pravo učešća na konkursu imaju sva fizička i pravna lica koja pošalju idejno rešenje, originalno po koncepciji i obliku, na visokom likovnom i estetskom nivou, koje simbolizuje nacionalnu snagu i duh olimpizma. Isti autor ima pravo da konkuriše sa neograničenim brojem radova.

Autora pobedničkog rešenja, Olimpijski komitet Srbije i kompanija “Telenor”, generalni sponzor OKS nagradiće sa 3.000 evra, mobilnim telefonom, pripejd paketom i Internet modemom sa 30 gigabajta saobraćaja.

Maskota Olimpijskog tima, koji će prvi put biti član olimpijskog tima Srbije na Igrama u Londonu, biće promovisana početkom aprila 2011.

Idejna rešenja šalju se na adresu Olimpijskog komiteta Srbije – Generala Vasića 5, 11000 Beograd. Više informacija o uslovima konkursa i upustvima za izradu rada nalaze se na sajtu Olimpijskog komiteta Srbije www.oks.org.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: