Formiran tim za pregovore s Rusijom

Vlada je formirala tim za pregovore o realizaciji energetskog aranžmana sa Rusijom, izjavio je ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković.

Izvor: B92

Petak, 07.11.2008.

01:16

Default images

On je rekao da je vladin tim sastavljen od eksperata i naveo da ga predvodi državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić. Ministar ekonomije Mlađan Dinkić izjavio je nedavno da je vlada uputila zvanično pismo "Gaspromu" u kome tu rusku kompaniju poziva na pregovore o završetku energetskog aranžmana sa Srbijom.

Dinkić je rekao da očekuje da bi ugovor o energetskom aranžmanu sa Rusijom trebalo da bude zaključen između 15. i 20. decembra ove godine ukoliko ruska strana prihvati taj poziv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: