Zrenjanin: Zario ženi nož u srce

Sl. PAŠIĆ

04. 02. 2011. u 17:03

Jasmina Kenjić, majka dvoje dece, pronađena je u petak mrtva u porodičnoj kući. Policija sumnja da je ubistvo počinio suprug Branislav

ZRENJANINSKA Policijska uprava sopštila je u petak da je oko 10 časova, u Štrosmajerovoj ulici, pronađeno beživotno telo Jasmine K. (37), iz Zrenjanina. Nju je života lišila nepoznata osoba za kojom se intenzivno traga.

Prema saznanjima "Novosti", ubijena je Jasmina Kenjić, diplomirana pravnica, majka dvoje maloletne dece, koja je u porodičnoj kući u Štrosmajerovoij ulici živela sa suprugom Branislavom (50), advokatom iz Zrenjanina.

Istražni sudija Višeg suda Goran Zec za "Novosti" je izjavio da je obavio uviđaj. Jasmina je nađena mrtva na podu, sa nožem zarivenim u srce. Pored nje, stajao je još jedan nož, sa polomljenim sečivom. Dat je nalog za obdukciju leša, ali i pretres advokatske kancelarije Branislava Kenjića, u Ulici Žarka Zrenjanina, kao i stana njegove majke u zrenjaninskom naselju "Bagljaš".

KOMŠIJE: DOBRO SU SE SLAGALI KomŠinica iz Štrosmajerove kaže za "Novosti" da je advokatova majka u poslednje vreme često navraćala i čuvala decu - dečaka i devojčicu, koji su na početku osnovne škole. Koliko komšije imaju saznanja, supružnici Kenjić dobro su se slagali i nije bilo nekakvih problema u braku.

Pripadnici zrenjaninske PU bacili su se u potragu za advokatom Kenjićem jer se osnovano sumnja da je on počinio ovaj zločin, odnosno usmrtio suprugu. U petak posle podne, policija je blokirala Štrosmajerovu ulicu, ali i okolna naselja.

Kako "Novosti" saznaju, advokat Kenjić septembra prošle godine doživeo je infarkt i odjavio je privremeno advokatsku kancelariju. Početkom ove godine, vratio se poslu, a u petak je do 10 sati normalno obavljao posao. Viđen je u sudu, ali i u poreskoj upravi, gde je predao neke dokumente. Prema saopštenju PU, ubistvo se dogodilo oko 10 časova, što znači da se iz grada vratio u porodičnu kuću u Štrosmajerovoj ulici. Šta su tu dešavalo, utvrdiće istraga. Prilikom uviđaja zatečene su dve šoljice od kafe, što upućuje na to da su supružnici imali normalan porodični razgovor.

Ipak, nezvanično se pričalo da su se posvađali i da je Jasmina prošle nedelje sa decom napustila porodični dom. Navodno, oboje su imali prgavu narav, a Branislav je ispoljavao i ljubomoru!?

U poslednje vreme pomagala je suprugu u advokatskoj kancelariji, a jedno vreme radila je kao stručni saradnik u Osnovnom sudu u Zrenjaninu. Branislav Kenjić takođe je karijeru započeo u sudu. Jedno vreme bio je i sudija, a išlo mu je dobro u advokaturi - tvrde poznanici. Nedavno je kupio ranč u blizini Zrenjanina i nameravao da se posveti voćarstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Covek sa SALASA

04.02.2011. 20:44

""Nedavno je kupio RANC u blizini Zrenjanina"" Sad smo postali i RANCERI , jos malo pa KAUBOJI Lepog li nam naseg srpskog govora

MatijaBG

04.02.2011. 21:21

Boze kakvih degenerika ima na ovom forumu.Ne mogu da verujem da neko moze da glasa da mu se dopada ovaj text,pa cak i u sali.Zaista policija ne radi nista,svakakvi su na slobodi.Tesko nama.....!

Nedoumica

04.02.2011. 23:07

@MatijaBG - Ako se misli na događaj, u potpunosti se slažem sa vama.Nikom normalnom ne pada na pamet da pozitivno oceni ovu tragediju.Ali i redakcija bi trebala biti malo jasnija.Ako se gleda rad novinara(profesionalnost,verodostojnost,aktuelnost,priložena fotografija,primedbe svedoka,korišćenje arhive itd.)ovaj članak ima moju visoku ocenu.Zato predlažem da se umesto "dopada mi se" ili ne ,uvedu malo jasniju definiciju za ocenjivanje teksta sa strane čitalaca.

maria

04.02.2011. 22:42

Znao je da ucestvuje i u piramidalnim prevarama,mozda je i od toga kupio ranc!Gde mu je drugarica apotekarka L..a?

Dragan Sweden

05.02.2011. 08:26

Autor ovog teksta treba da prevede citaocima sta znaci RANC na srpskom jeziku.Sramota je velika da ovakvi novinari pisu tekstove.

Milojko iz Prtilovca

05.02.2011. 11:49

Samo vi iz novosti i dalje nastavite da skrećite pažnju narodu sa socijalnih tema i problema ovakvim vestima iz crne hronike!

zrenjanin

05.02.2011. 14:57

Zaista sramota sto se na ovaj nacin ljudima skrece paznja sa mnogo vaznijih tema.Zaista mi nije jasni koji su to "pametnjakovici"koji preporucuju ljudima da citaju ovakve tekstove.Zalosno je to sto se desilo jadnoj zeni,pogotovo ako je krivac njen suprug koji se sumnjici da je to uradio i ostavio svoje dvoje dece fakticki bez oba roditelja.Majka u grob,a on ako je to uradio u zatvor.U Zrenjaninu je slovio za jednog dobrog advokata krivicara,a po svemu sudeci ce sad njemu trebati jedan dobar!

viva

05.02.2011. 22:23

Ne treba izricati presudu pre suda! Licemerno je koristiti porodicne tragedije zarad svojih lecenja svojih frustracija!

Gagi

26.03.2011. 04:55

Sta se mangupirate?Svako je od vas gledao Cao Boy ski filmovi i zna sta je Ranc samo sto se pise Ranch!