Javno komunalno preduzeće Infostan i ove godine odazvalo se humanitarnoj akciji Fonda „Ana i Vlade Divac“, ovoga puta u prikupljanju sredstava za pomoć Kraljevčanima da obnove kuće, koje su oštećene u zemljotresu. Građani Beograda će uz račun Infostana za januar, dobiti i uplatnicu Fonda, putem koje će moći da uplate novčani prilog. Na poleđini uplatnice biće iskazani prošlogodišnji rezultati akcije prikupljanja sredstava za zbrinjavanje izbeglih i interno raseljenih lica.


– Nije važna kolika je donacija građana, svaki dinar je veoma važan, jer kada bismo svi doprineli, za nas malom sumom, vrlo brzo bi se porodice kojima je potrebna pomoć našle u svojim domovima. Do sada su se građani odazivali i učestvovali u svim našim akcijama, nadam se da će tako biti i ovaj put i zahvalna sam im u ime svih porodica koje su ovu zimu dočekale u svojim domovima – istakla je u saopštenju Snežana Divac.

Fond „Ana i Vlade Divac“ je organizovao istu akciju sa JKP Infostan u Beogradu prošle godine, kada je više od 16.000 Beograđana doniralo sredstva dovoljna za zbrinjavanje 5 izbeglih i raseljenih porodica, koje zahvaljujući dobroj volji građana više ne žive u kolektivnim centrima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari