Vranje: Prevrnuo se autobus, 15 povređenih

Beta

29. 01. 2011. u 10:07

Dvoje od 15 putnika, koji su sinoć povređeni prilikom prevrtanja "Fudeksovog" autobusa zadržano je na lečenju u bolnici u Vranju

VRANJE - Dvoje od 15 putnika, koji su sinoć povređeni prilikom prevrtanja autobusa beogradskog preduzeća "Fudeks", zadržano je na lečenju u bolnici u Vranju, rekao je danas dežurni lekar na prijemnom odeljenju te bolnice.

"Dvoje povređenih pacijenta sa težim, ali ne i povredama opasnim po život, prebačeni su noćas na odeljenje hirurgije, a ostali su otpušteni posle ukazane pomoći", kazao je dežurni lekar agenciji Beta.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 20 sati kada je autobus koji je saobraćao na liniji Beograd-Skoplje sleteo s puta i prevrnuo se na autoputu kod vranjskog sela Prevalac. Povrede je zadobilo 15 putnika, od kojih dvoje teže.

Portparol policije u Vranju Dragan Stamenković rekao je Beti da se uzroci ove nezgode još utvrđuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Dragan

02.02.2011. 02:04

Iskreni pozdravi svim putnicima sa zeljom za brz oporavak bilo koje vrste.Takodje zelim da pozdravim policisku upravu Vranje i policajce koji su veoma profesionalno odradili svoj posao i nasli se u svakom trenutku gde je to zatrebalo.Takodje veliki pozdrav i pohvala za brz i profesionalan odnos prema povredjenim putnicima urgentnom centru Vranje.