• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Idete u "Mek"? Ne zaboravite kravatu!

Restoran u Lejlendu odbija da usluži mlade koji dođu u trenerkama, piše britanska štampa.

"Telegraf" prenosi da je "Mekdonalds" u tom gradu uveo novu politiku odbijanja "gostoprimstva" za mušterije u trenerkama. Razlog za uvođenje ovog pravila je aktivnost lokalnih bandi, čiji su pripadnici pretili zaposlenima.

Student Skot Vilson bio je iznenađen kada mu je radnica u "Meku", gde jede svakih nekoliko dana, rekla da mora da napusti restoran.

"Prijatelj i ja smo bili na džogiranju, on je nosio trenerku, a ja pantalone i patike. Naručili smo dva čizburgera, pomfrit i piće, ali nam je devojka rekla da moramo odmah da napustimo lokal. Objasnila nam je novo pravilo, ali je zatim uslužila malo starijeg čoveka iza nas, koji je takođe bio u trenerci".

Iznerviran, Vilson je otišao kući, obukao odelo sa kravatom, i vratio se u "Mek", gde ga je radnica uslužila sa osmehom na licu.

"Nije svako ko nosi trenerku huligan ili član bande. Ne mislim da je u redu praviti stereotip od svih mladih ljudi samo zbog oblačenja", rekao je on za "Telegraf".

U "Meku" u Lilendu poručuju da će pravilo ostati na snazi.

"Policija nam je savetovala da ne rizikujemo i ne tolerišemo ispade, a najlakše ćemo to učiniti ako određenim ljudima zabranimo ulaz", rekla je menadžerka restorana Rejčel Hiliker.

(MONDO)

Komentari 16

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Luka

I šta kad ih opljačkaju lopovi u odelima? Onda će se preći na frakove i cilindre, sa sve leptir mašnama i belim šalovima? :)

meda

nek poslodavci u meku organizuju i besplatno busenje dodatne rupe na kaisu za gospodu s kravatom. neko ko nosi trenerku (ili ima bilo kakve veze sa sportom i zdravim zivotom) nece preci ni na stranu ulice na kojoj je mek, a kamoli uci. (ozbiljan sam, smrdi cela slavija na jeftinu i masnu hranu)

Smucalica

u Novom Sadu sveze renoviran mek. pa ko zeli da svrati.... mada ne preporucujem. ono njihovo meso kao gumu da zvaces

SERIJE