Capital.ba

Raspisan konkurs za prijem 27 pripravnika

03.11.2008. / 12:01

BANJALUKA, Administrativna služba Grada Banjaluka raspisala je konkurs za prijem 27 pripravnika sa visokom stručnom spremom u ovu službu.

Konkursom je predviđen prijem diplomiranih pravnika, ekonomista, demografa, psihologa, inženjera arhitekture, građevinarstva, poljoprivrede, hortikulture, kao i pripravnika koji su završili Fakultet sporta i fizičke kulture, Tehnološki fakultet – smjer kontrola kvaliteta i higijenske ispravnosti namirnica i Fakultet smjera civilna zaštita, zaštita od požara ili zaštita životne sredine.

Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović potpisao je 21. oktobra sa zamjenikom direktora Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske Gordanom Latinović Ugovor o zapošljavanju 27 pripravnika sa visokom stručnom spremom u Administrativnoj službi grada.

Davidović je tada rekao da je ovo dobar način da se zaposle mladi za koje je država izdvajala novac dok su se školovali, naglasivši da postoji potreba za podmlađivanjem kadrova u administracijama gradova.

Konkurs će biti otvoren do 1. decembra, a prijave na konkurs dostavljaju se lično ili putem pošte na adresu: Administrativna služba Grada Banjaluka – Odsjek za razvoj lokalne samouprave i upravljanje kadrovima, Trg srpskih vladara br. 1, Banjaluka.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!