Putevi u Srbiji prohodni

FoNet

24. 01. 2011. u 08:34

Svi magistralni putevi u Srbiji su prohodni, posle obilnih snežnih padavina u celoj zemlji, a normalno funkcioniše i beogradski aerodrom, uprkos snegu i slabijoj vidljivosti

BEOGRAD - Svi magistralni putevi u Srbiji su prohodni, posle obilnih snežnih padavina u celoj zemlji, a normalno funkcioniše i beogradski aerodrom, uprkos snegu i slabijoj vidljivosti.

Meteorolozi i za danas najavljuju oblačno i hladno vreme, sa temperaturama uglavnom ispod nule i slabijim snegom do popodne ili pred veče, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

U Beogradu je štab za vanredne situacije saopštio da će danas na ulice izaći i 2.300 radnika gradske uprave i javnih komunalnih preduzeća da bi se priključili čišćenju snega sa trotoara i prilaza javnim ustanovama i domovima zdravlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Mirjana 77 Vrsac

24.01.2011. 16:12

U Beogradu je mozda sve "savrseno" a i Vrscu "savrseno" na kvadrat. Retko koja ulica ociscena. Trotoari takodje neocisceni. Najgore je ispred zgrade MUP/a u ulici Djure Jaksica. Em neocisceno, em automobili zaposlenih policajaca parkirani na trotoaru. Kad bi mogli da letimo to bi bila prava stvar ovako padajte ljudi, lomite noge, ruke, glave vazno je da je vlast zauzela "svoja" mesta.

Dusan,Svedska.

24.01.2011. 17:31

Mirjana 77 Vrsac.Pa ako ti policajci parkiraju svoja privatna vozila na trotoaru zasto komunalna sluzba ne lijepi kazne.Ovdje da su licno kralja parkirana kola nepropisno zna se naci ce kaznu na sofersajbi.

Mirjana 77 Vrsac

24.01.2011. 21:49

@Dusan,Svedska. - Postovani Dusane, kakva komunalna u Vrscu pa ovo je mali grad nikom se neda zamerati se policiji. Ja licno cesto tuda prolazim i upozorvam saobracajnog policajca koji sve to vidi koji mi kaze slikajte pa se zalite, ni on ne sme da se zamera svojim sefovima i kolegama. Uzgred u Vrscu je na vlasti koalicija Vrsac Evropska regija i ostali. Pitam se kakvoj to evropskoj regiji Vrsac stremi.