Ove godine spajanje Bulevara i autoputa

Početak izgradnje četvrte deonice Bulevara Evrope, od Rumenačkog do autoputa E-75 planiran je za ovu godinu.
Početak izgradnje četvrte deonice Bulevara Evrope, od Rumenačkog do autoputa E-75 planiran je za ovu godinu.

Pomoćnik direktora za tehničke poslove u Zavodu za izgradnju grada Đorđe Kuljančić kaže za Novosadsku televiziju da će taj deo Bulevara premašiti dužinu od tri kilometra. Četvrta deonica je i najzahtevniji deo Bulevara Evrope.

Na proleće je planirano i asfaliranje saobraćajnice i raskrsnica završnim slojem asfalta,ali i izgradnja pešačkih i biciklističkih staza.

  • Frizzle

    18.01.2011 17:44
    podržavam pozitivno!
    Podržavam sve pozitivne komentare, ura za bulevar! I ja se vozam biciklom, i sve je to mnogo bolje nego što je bilo.

    Ujedno, ne razumem kako nekome na ovakvu vest prvo padne na pamet negativna misao...
  • Salamander@Spx

    17.01.2011 08:07
    Drenažni kanali
    Nekada su bili održavani i odvodili su višak podzemnih voda u Dunav, tako da je i ceo grad i prigradska naselja, bio u drenaži. Neko je to lepo, em zapustio, em zatrpao i sada sva voda umesto da po drenaži ide napolje, ostaje u gradu i potkopava i plavi podrume i vraća Novi Sad u močvaru.
    Dobri pametni obrazovani ljudi su to osmislili i napravili, a onda su došli "partizani" i radikali i dss, i ostali ss g16 i zaj**ali sve što je valjalo i u tom smislu.
    Jel treba Austrougarska da nam se vrati da pravi reda, ili ćemo sami ovu bandu da dreniramo?
  • Bane

    16.01.2011 23:19
    Ne znam zašto su svi ovde toliko maliciozni! Mislim da je najvažnije da se prave putevi i da se spajaju ulice. Još je rano da se o tome govori u punoj meri, ali mi je drago da je sada lakše ući u NS iz pravca Rumenke. Više ne mora da se čeka red na onom semaforu kod Merkura, već se sve to elegantno zaobiđe. To što je loš kvalitet radova je druga priča, neka oni samo naprave te ulice, dok nekome nije palo na pamet da na predviđenoj ruti digne kuću ili tako nešto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti