Nova pobeda hokejaša Partizana

Hokejaši Partizana ostvarili su i dvadesetu pobedu u Slohokeju savladavši Tim Zagreb sa 7:2 (2:1, 3:1, 2:0) u utakmici 23. kola Slohokeja.

Izvor: B92

Subota, 08.01.2011.

21:18

Default images

’Crno-belima’ je to bila deseta uzastopna pobeda, a treća nad Zagrepčanima.

U redovima Partizana istakli su se Marko Kovačević sa dva gola i tri asistencije, Anže Terlikar sa dva pogotka i Nemanja Vučurević sa četiri asistencije.

Prvi gol za Partizan postigao je Anže Terlikar posle samo 14 sekundi igre, na asistenciju Nemanje Vučurevića i Marka Kovačevića. ’Crno-beli’ su tokom celog meča bili u prednosti, tako da pobednik nije dolazio u pitanje.

U narednom meču, u okviru 24. kola Slohokeja, hokejaši Partizana gostuju ekipi Maribora, u sredu 12. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: