• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gde smo sada i gde idemo?

Regionalni multimedijalni projekat "On the road" poziva mlade ljude da predstave svoja znanja, mišljenja, kreativnost i svoje specifično iskustvo, u pisanoj formi i doprinesu razvoju teme "Mladi u Srbiji - gde smo sada i gde idemo".

Konkurs je otvoren za sve mlade ljude spremne da prihvate izazov, dovoljno smele da se jasno izraze u formi u kojoj žele i pošalju svoje radove na [email protected].

Svi radovi biće objavljeni na zvaničnom sajtu projekta "On the road", a najzanimljiviji tekstovi biće nagrađeni i predstavljeni u okviru "Grada mladih" u Centru "Sava" 7. februara 2011.

Cilj je da se okupljanjem talentovanih mladih potencijala stvori riznica pravih vrednosti i bogatstava Srbije, ali i da se ona predstavi svima.

Više o projektu i konkursima čitajte na zvaničnom sajtu.

"On the Road" je regionalni multimedijalni projekt koji kroz niz manifestacija treba da ukaže na potencijal mladih ljudi, ali i na probleme sa kojima se suočavaju.

Namera je da se okupe svi činioci koji mogu da doprinesu pronalasku rešenja i da deluje na javnost u smislu podizanja svesti o ovim pitanjima.

Na skupu koji će biti održan 7. i 8. februara 2011. godine, u Centru "Sava" okupiće se mladi ljudi, predstavnici Evropske unije, Vlade Srbije, univerziteta, kompanija, organizacija civilnog društva i donatorskih programa, kako bi bile prevaziđene prepreke na koje mladi u Srbiji nailaze.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image