Subota, 01.01.2011.

08:59

Veliki problemi za Nika Van Eksela

Niki Van Eksel, sin jednog od trenera Atlanta Houksa i nekadašnjeg NBA asa, optužen je za ubistvo.

Izvor: B92

Default images

Dvadesetogodišnji Niki ubio je najboljeg prijatelja, rekao je njegov advokat, a policija u Dalasu gde se incident dogodio saopštila je da je u predgrađu Garland smrtno ranjen Bredli Bezi Io.

U intervjuu mreži Si En En otac Nik rekao je da su se njegov sin i ubijeni "igrali pištoljem" i objasnio da je njegov sin posle tragičnog događaja odneo telo i bacio jer "nije znao šta da radi".

"Ako čovek uradi takvu stvar, ubaci telo u kola i odveze ga na drugu lokaciju, a pritom nedostaje deo imovine ubijenog, čini ovaj slučaj klasičnim ubistvom," rekao je zamenik šerifa Kreg Miler.

Nedostaju mobilni telefon i cipele ubijenog.

Dva momka, obojica dvadesetogodišnjaci, živeli su u istoj ulici i bili najbolji prijatelji. Niki Van Eksel nije živeo sa ocem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: