Zdravlje

Sreda, 15.12.2010.

16:28

Najstarija porodilja opet želi bebu

Žena koja je u žižu javnosti dospela nakon što je rodila dete u 66. godini, sada želi i drugu bebu. Adriana Iliesku, kako se zove ova najstarija "mlada mama" ove godine je napunila 72.

Izvor: B92

Default images

Njena ćerka Eliza začeta je veštačkom oplodnjom 2005. a ovog puta, Adriana se nada sinu.

Ona nije jedina žena koja je dete dobila posle šezdesete godine života – Karmen Bousada je 2006. u 67. dobila blizance, ali je kasnije umrla od tumora i decu ostavila rođacima na čuvanje.

Takođe, 2008. Raho Devi Loan, dobila je ćerku u sedamdesetoj.

"Ovog puta volela bih da imam sina koji bi mi bio podrška. Za 15 godina on i Eliza mogli bi da me vode u šetnju", nada se Adriana koja će za 15 godina imati 87.

Iliesku je univerzitetski profesor književnosti u Rumuniji, a njen čin osudila je rumunska pravoslavna crkva nazvavši ga "sebičnim" čime je otvorena žučna debata u medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: