Subotić danas u "Između redova"

Stanko Subotić Cane, za kojim je Srbija raspisala međunarodnu poternicu, ekskluzivan gost emisije "Između redova" koja će biti emitovana na TV B92 danas od 14h.

Izvor: B92

Subota, 11.12.2010.

16:09

Default images

Subotić je optužen zbog šverca cigareta i zloupotrebe službenog položaja.

U intervjuu koji je snimljen u Ženevi, Subotić odbacuje optužbe navodeći da su mu sudski proces "smestili", kako ih je nazvao, ekskluzivni prodavci srpskih preduzeća Miroslav Mišković i Milan Beko.

U emisiji će se čuti i kojim političkim partijama je Subotić davao novac, ali i kako je, iz njegovog ugla, izgledala prodaja "Večernjih novosti".

Segment intervjua:

Ako čovek koji je došao u Srbiju dobrovoljno da ulaže novac, otvara radna mesta... Ja sam u Srbiju od 2001. uložio preko 70 miliona evra. Otvorio sam 4.000 radnih mesta, nekoliko proizvodnji, uslužnih delatnosti itd... Našao sam se u vrtlogu korupcije, gde jednostavno nisam mogao više da se snađem, gde sam već uložio ogromne svote novca i gde sam imao krimi političko-mafijaške krugove, gde su dolazili kod mene, terali me da im ustupam delove imovine, da im uplaćujem novce koje su mi tražili da bih ja to mogao da rešim...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: