• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Survivor: Deset u pola s mukom

Totem imuniteta više nije najvrednija nagrada na Filipinima. U najvažnijoj igri do sada, petoro učesnika osvojilo ogrlice za lični imunitet. Preostali – pravac Plemenski savet, a Bojana po novi tajni imunitet...

Ekipnim igrama je došao kraj. Ujedninjeno pleme Putong je posle igre za lični imunitet ponovo doživelo podelu – na one koji su “sigurni” i oni o čijoj sudbini će se raspravljati na sledećem Plemenskom savetu. U toj igri najmanje je sigurna Bojana jer joj "o glavi" radi Edin...

Poruka “Deset u pola s mukom” koju je pleme Putong našlo u svom sandučetu značila je baš to – novu borbu u kojoj su bili podeljeni na dva plemena Svetlo-plave i Tamno-plave.

“Ovde je brzina izuzetno bitna – nađite vrećice sa delovima slagalice u njima, a onda sastavite totem i osvojite pet ogrlica za lični imunitet. Preostalih pet učesnika ide na Plemenski savet, a jedan od njih napušta Survivor”, rekao je Andrija Milošević.

Tamno-plavi, odnosno Toni, Katarina, Nikola, Aleksandra i Andrej, osvojili su grupni imunitet.

“Vi ste sutra bezbedni!”, rekao je Andrija, a onda Svetlo-plavima – Jeleni, Marku, Bojanu, Edinu i Goci rekao…”Stari tajni imunitet više ne važi, ali novi je u igri. Lutrijom ćemo odlučiti ko iz gubitničkog plemena ide po njega…”.

Igrom slučaja, upravo Bojana koja je imala “stari”, izvučena je da ide u potragu i za novim. Nije ga našla, ali to ne sprečava "ujedinjeno pleme" da spletkari i prebrojava glasove...izbaciti Bojanu, Edina, "slabu" Jelenu...

Još jedna novost – “Robinzoni” na sledeći Plemenski savet idu bez borbe…ali sa pet lepih komada nakita i jednim tajnim imunitetom. Pred ispadanjem su Jelena, Marko, Edin i Goca. Sud o tome daće i podanici Vesne Zmijanac.

“Glasaće za mene jer svi misle da ja vodim klan”, rekla je Goca nakon borbe, a slično misli i njen “ljuti neprijatelj” Edin. “Imam malo vremena da smislim način kako da ne budem ugrožen”.

Možda se zovu Putong, ali Bahandi i Kasuko i te kako žive i dalje…Žene Bahandija većaju da li da krenu na Bojanu na Savetu ili na Aleksandru, a za to vreme Marko je naglas razmišljao da li je Bojana našla imunitet.

“Video sam je kad se vratila sa ostrva, umotala je majicu kao devedesetih kada su ljudi nosili utoke”, rekao je Marko, a onda svojim pravim saplemenicima rekao da joj je Edin okrenuo leđa. “Ona im smeta u plemenu, Edin je to rekao. Čuj, njima smeta Bojana. To je veća naučna fantastika od mojih Ratova zvezda“.

Katarina dpredlaže da se svi prave kao da je Edin uspeo da ih ubedi da glasaju za Bojanu, a da na Plemenskom savetu ex Bahandi glasa za Edina.

U Veliko veće stiže obaveštenje o rezultatima igre za imunitet. Nakon čitanja imena, Biljana zaključuje ko im stiže..."Znači, Edin..."

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Buduca uniformina zena :D

Ispao je Edin...Neko mu je dao crni glas i on je izleteo.Jelena je imala 4,a on 5 glasova i ispao...Sad je bilo na prvoj,samo mi nije jasno zasto je nocas bilo,sta ce biti sutra?! Toni,Andrej I Kaca su jedini koji zaista zasluzuju pobedu!Bar ja tako mislim....

SERIJE