Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 07.12.2010.
11:03 >> 12:15h
B92 A

"Mladića i Hadžića kriju službe bezbednosti"

Vojnopolitički komentator lista "Politika“ Ljubodrag Stojadinović smatra da su za neuspeh hapšenja haških begunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića krive domaće obaveštajne službe.

Tajne službe kriju ključ smatra Ljubodrag Stojadinović 

On je za B92 ocenio da izveštaj glavnog haškog tužioca Serža Bramerca predstavlja ravnotežu između pritiska na Srbiju da ispuni haške obaveze i stimulacije da se taj posao konačno obavi.


"To znači samo jedno - da u samim strukturama tajnih službi, bez obzira da li su one još aktivne ili su otišle, da je tu ključna opstrukcija u hapšenju Ratka Mladića i Gorana Hadžića", rekao je Stojadinović.


"Njih ne štite nikakvi jataci, nego naprosto neka vitalna informacija koja do njih dolazi na vreme - upravo iz onog centra koji treba da bude zadužen za njihovo privođenje", istakao je Stojadinović.


Prema njegovim rečima, dok ta anomalija ne bude otklonjena, službe bezbednosti i dalje će kontrolisati onaj nivo vlasti koji žele da kontrolišu i zbog toga taj posao ne može biti završen.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.12.2010. 11:34
"Vojnopolitički komentator lista "Politika“ Ljubodrag Stojadinović smatra da su za neuspeh hapšenja haških begunaca Ratka Mladića i Gorana Hadžića krive domaće obaveštajne službe." ------------------------------- Ваљда су заслужне а не криве-ако је тако!
Utorak 07.12.2010. 11:28
od njega covek moze svasta da cuje. opaljen 100 %. bez obzira, zbog njegovih izgovorenih gluposti bi trebao da odgovara. budalama ne treba tolerisati. kad vec tvrdi da je tako onda neka dokaze. ako ne. robija. budjavi izdajnik u pokusaju.
Utorak 07.12.2010. 11:28
A gde je onaj Miroslav Lazanski,vajni svaler i muskarcina,koji vozika vojni Dzems po BGD,i ne sme da ode na analizu da dokaze da cerka nije njegova,nego je pljuje kao kopile i majku joj naziva slobodnom i jeftinom?Isti onaj heroj koji je izvestavao sa najvecih ratnih zarista,sa prvih linija,samo na KiM nije stigao,nije bilo potrebe,tamo nije bilo kokanja?Jednom se prosetao malo,do raketne jedinice 99 i to mu je to.A ovaj je isto neki strucnjak,samo da i on nesto proda,ako je ostalo u Vojsci,da i on moze da uziva kao Miroslav.Doduse,Miroslav ima interesantan stil pisanja,zabavan je,mada preteruje sa lovackim pricama,svaka riba pada ispred njega.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online