Ponedeljak, 06.12.2010.

16:03

Maradona preuzima Iran?

Dijego Armando Maradona mogao bi da postane selektor fudbalske reprezentacije Irana, pišu tamošnji mediji.

Izvor: B92, CNN

Default images

Predsednik Irana Mahmud Ahmadinedžad izjavio je da legendarni Argentinac dolazi u posetu, a upitan da li će Maradona biti selektor, potvrdno je klimnuo glavom.

Glasine o tome da će bivši selektor Argentine preuzeti selekciju Irana pojavile su se u novembru kada je potvrđeno da će po mnogima najbolji igrač sveta svih vremena posetiti tu azijsku zemlju.

Poznato je da je Maradona veliki poštovalac Fidela Kastra i predsednika Venecuele Uga Čavesa, a više puta je isticao da se divi i Ahmadinedžadu. Sva trojica su žestoki kritičari Sjedinjenih Američkih Država.

"Susretao sam se sa Kastrom i Čavesom, a sada želim da se upoznam i sa vašim predsednikom. Zaista bih veoma voleo da se sretnem sa Ahmadinedžadom", rekao je Maradona pre izvesnog vremena iranskim novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

19 h

Podeli: