Zlata napustila farmu

Novosti online

28. 11. 2010. u 21:38

Posle duela znanja u areni, konačan skor bio Bata Zdravković – 72,02%, Zlata Petrović – 27,98%

DUEL znanja u areni ružičastog imanja u Lisoviću u nedelju veče trajao je neuobičajeno kratko. Uz znanje koje je pokazao, kao i uz glasove publike, pomogli su Bati Zdravkoviću da ostane u trci za 100.000 evra. Farmu je napustila folk pevačica Zlata Petrović.

Odmah po ulasku u arenu, ali i u subotu veče, bilo je jasno da Zlata želi da napusti farmu. Nijednom tokom duela nije ni pokušala da odgovori bar na jedno pitanje. Konačan skor bio je više nego duplo na Batinoj strani: Bata Zdravković – 72,02%, Zlata Petrović – 27,98%. Zlata je poslala poljubac farmerima i pred napuštanje imanja im rekla:

- Ljubim vas, mnogo sam srećna i mnogo vas volim!

Zadruga je u nedelju veče priredila farmerima novo iznenađenje, pruživši im šansu da najmilijima, koji su u tom trenutku bili u studiju, pročitaju pisma. Bio je to trenutak kada su mnogi zaplakali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

dani

29.11.2010. 08:54

zao mi je sto je zlata napustila farmu a ona vestica vendi je jos uvek na farmi njeno ponasanje je glupo i bezobrazno uvlaci se aci ilicu krevet sta umislja ko je ona al je aca covek pametan i posten svaka cast vendi napolje