Ponedeljak, 20.10.2008.

01:30

Indija: Most se srušio na vozila

Dve osobe su poginule, a 11 povređeno, kada se jedan most u izgradnji srušio u Nju Delhiju na nekoliko vozila koja su se kretala ispod gradilišta.

Izvor: Tanjug

Default images

Radnici su podizali teške betonske ploče za most, koji će biti deo novog metro sistema u prestonici, kada se kran prevrnuo, a most počeo da pada, izvestio je Si-En-En. Ogromne betonske ploče i teški žuti čelični stubovi srušili su se na nekoliko vozila u prepunoj četvrti u istočnom delu prestonice.

Portparol policije Radžan Bagat je izjavio da su poginuli jedan građevinski radnik i vozač autobusa.

Do nesreće je najverovatnije došlo zbog tehničke greške u opremi koja je korišćena za podizanje betonskih ploča, rekao je portparol metro službe u Nju Delhiju Anudž Dajal, koji je obećao sprovođenje pune istrage.

"Ovo je za nas veliki šok", rekao je Dajal i najavio odštetu od 500.000 rupija (10.000 američkih dolara) za porodice poginulih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: