Bobs'n'babes: Karla Matković i Paul Prescott predstavljaju web shop

Piše: CroModa.com
Objavljeno 27.11.2010.

2

Domaći modni brand Bobs'n'babes organizira party povodom lansiranja web shopa i nove kolekcije odjeće

Bobs’n’babes

Bobs’n’babes

Domaći modni brand Bobs’n’babes organizira party povodom lansiranja novog web shopa i kolekcije odjeće

U sklopu proslave, domaći modni brand Bobs’n’babes organizira party u klubu Sirup (Donje Svetice 40) koji će se održati 2. prosinca 2010. sa zabavnim programom koji uključuje Bobs’n’babes “funky fashion show”, posebni show iznenađenja, a cjelonoćnu dobru zabavu Zagrebu garantira već dobro znani DJ-a M.I.L.E.

Iza imena Bobs’n’babes stoje dizajneri Karla Matković i Paul Prescott. Splićanka Karla i Paul, inače britansko-francuskog podrijetla, upoznali su se u Indiji gdje su odlučili ujediniti svoje kreativne snage i stvoriti vlastitu liniju odjeće koja bi reflektirala njihov životni stil: jednostavan i zabavan.

“Kada smo počeli raditi zajedno jednostavno smo kliknuli. Shvatili smo da svatko od nas ima ono što ovom drugom nedostaje a u procesu realizacije ideje od skice do gotovog proizvoda upravo to je ono što vam treba.” rekla je Karla te dodala: “Svoju prvu mini kolekciju proizveli smo u Indiji ali smo ubrzo shvatili da nam je kvalitetu kakvu želimo lakše dostići proizvodeći u Europi, stoga smo proizvodnju prebacili u Hrvatsku. Sretni smo jer svojom proizvodnjom podržavamo lokalnu ekonomiju, a kako se sve događa u krugu od 20 kilometara, transportom minimalno zagađujemo okoliš, te imamo kontrolu nad kvalitetom. Danas naša kolekcija uključuje odjeću za žene, muškarce i djecu. Svi odjevni predmeti izrađeni su iz visoko kvalitetnih pamučnih pletiva.”

Bobs’n’babes su s radom počeli 2008. Danas imaju 3 prodajna mjesta na otoku Braču te desetak distributera duž Jadranske obale. Dizajni Bobs'n'babesa dotiču se pitanja očuvanja okoliša poput globalnog zatopljenja, ljubavi i veza te života općenito. “Kupci vole našu odjeću jer je kvalitetna i zabavna te iz dućana izlaze sa smješkom na licima. Nije li to sjajno? ”, kaže Karla. 

Stoga, da bi svoju odjeću učinili dostupnom svima koji ju žele kupiti u hrvatskoj i izvan nje, Bobs’n’babes su odlučili lansirati novi web site s pripadajućim online dućanom u kojemu će svi kupci, bez obzira na svoju lokaciju, uvijek imati  pristup cjelokupnoj kolekciji.

“Ovo tek početak. U stalnom smo stvaranju novih ideja i koncepata. Želimo da ljudi nose odjeću u koju vjeruju i u kojoj se dobro osjećaju. Želimo izraziti pozitivnost, kreativnost i odjećaj slobode kroz naš rad. Zato dođite i proveselite se s nama!” poručuju Karla i Paul.

Više informacija na Bobsnbabes.com.






Povezano