Nestabilna finansijska situacija u OK Vojvodina

Finansijska situacija  u Odbojkaškom klubu Vojvodina nije stabilna ni nakon potpisivanja ugovora o sponzorstvu sa Produktnom Berzom Novi Sad.
Finansijska situacija  u Odbojkaškom klubu Vojvodina nije stabilna ni nakon potpisivanja ugovora o sponzorstvu sa Produktnom Berzom Novi Sad.

Direktor kluba Vasa Mijic kaže za Radio 021, da će taj ugovor omogućiti realizovanje brojnih takmičarskih programa, ali da to nije dovoljno. "Mi smo ternutno u veoma lošem položaju, ali to ne znači da ne idemo na najviše ciljeve bez obzira na sve. Bilo je i mnogo težih momenata. Imamo dobru, kvalitetnu ekipu i trudićemo se da osvojimo što više trofeja ove godine," kaže on.

Mijić dodaje da je danas gotovo nemoguće pronaći sponzora koji bi obezbedio trajnu finansijsku stabilnost kluba.

- Direktor Produktne berze Žarko Galetin je video da posvećujemo pažnju svim selekcijama, da imamo visoke ciljeve, da smo pravi brend Novog Sada, te je izrazio želju da bude uz nas. Zadovoljstvo je obostrano, nama će podrška mnogo značiti. Drago mi je što je Galetin došao u klub, reći ću kao prijatelj, jer je u današnje vreme teško je bilo koga nazvati sponzorom i donatorom. Retko ko i hoće da pomogne - kazao je Mijić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti