Petak, 17.10.2008.

12:00

“Beograd er šou 2008”

U nedelju 19. oktobra održaće se aeromiting “Beograd er šou 2008” na Kalemegdanu.

Izvor: B92

Default images

Miting je posvećen nedavno nastradalom pilotu Vojske Srbije Ištvanu Kanasu. Organizatori su najavili, u saopštenju, da će na aeromitingu, koji počinje u 12 sati, učestvovati celokupno vazduhoplovstvo Srbije.

“Publika će imati priliku da vidi preko 40 letelica na kojima će tačke izvoditi blizu 60 pilota i padobranaca”, navodi se u saopštenju.

Posetioci će program moći da prate sa kalemegdanske tvrđave, dunavskog keja i Аde Ciganlije.

Organizator manifestacije je Vazduhoplovno društvo„Sveti arhangel Gavrilo“, čiji su članovi piloti Jat-a, kao i vojni i sportski piloti. Pokrovitelji mitinga su Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja, Vojska Srbije i Jat ervejz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

22 h

Podeli: