Poslovna radionica Buy Croatia u Umagu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 17.11.2010.

0

Umag (Foto: Limun.hr)

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Turističkim zajednicama Istre i Kvarnera organizira poslovnu radionicu za hrvatske i inozemne gospodarske subjekte koja će se održati danas, 17. studenoga 2010., godine u hotelu Melia Coral u Umagu.

Cilj poslovne radionice je kvalitetnije povezivanje hrvatskih turističkih gospodarskih subjekata s najznačajnijim inozemnim turističkim agencijama

Umag (Foto: Limun.hr)

Hrvatska turistička zajednica u suradnji s Turističkim zajednicama Istre i Kvarnera organizira poslovnu radionicu za hrvatske i inozemne gospodarske subjekte koja će se održati danas, 17. studenoga 2010., godine u hotelu Melia Coral u Umagu s početkom u 10 sati.

Cilj poslovne radionice je kvalitetnije povezivanje hrvatskih turističkih gospodarskih subjekata s najznačajnijim inozemnim turističkim agencijama i turoperatorima. Krajnji rezultat svih aktivnosti projekta „Buy Croatia“ je povećanje broja gostiju u organiziranim dolascima, s naglaskom na turizam posebnog značaja i produženje sezone.

Na ovoj poslovnoj radionici sudjeluje 70 inozemnih turističkih subjekata iz Belgije, Češke, Danske, Estonije, Finske, Italije, Kanade, Latvije, Litve, Njemačke, Norveške, Portugala, Rusije, Slovačke, Slovenije, Španjolske i Švedske te 60 hrvatskih turističkih gospodarskih subjekata iz primorske Hrvatske.






Povezano