• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Farma: Sluge su Vendi i Marjan

Vendi trijumfuje zbog "dokaza svoje jačine", Marjan poziva svoje simpatizere da ne dođu na pijacu. Prozivke postaju sve neprimerenije.

Iako je Sanja tražila da joj u utorak ne pevaju oproštajnu pesmu, farmeri su ipak složno otpevali "slavila si slavu u izolaciji, nisi bila srećna bez svog Gorana, najbolji hleb na Farmi si pravila"...Nova gazdarica Jovana odredila je ko će narednu nedelju provesti u prostorijama za sluge. Svakome po zasluzi, dobroj ili lošoj.

"Znam da sam se posvađala na Farmi jedino sa Jasminom, pa biste očekivali da odaberem nju, ali osveta nije moj stil. Vendi će biti sluga, jer ne mogu da joj zaboravim svađu sa Tinom, pominjanje njene porodice, sina i Zvezdana. Ne mogu da zaboravim Tinine suze. Ovo gledaju i moji roditelji, valjda bi trebalo da budemo zabavni, a ne tragikomični".



"Marjan će biti muški sluga, on je ionako stalno u štali", kratko je obrazložila gazdarica. Ali sluge su imale šta da kažu.

"Ovo je moj trijumf, znala sam danima da ću biti sluga jer je Peja propevao. Drago mi je da se sada vidi moja snaga, kao i činjenica da su se secikese, oceubice i ateisti udružili protiv mene. Baba-devojci (Zorani) poručujem da neću stati, da je dolijala", frknula je Vendi.

Marjanu će "biti čast" da bude sluga.

"Moram samo da pozovem sve svoje simpatizere da nipošto ne dolaze na pijacu sutra, i ne stvaraju lošu sliku o meni i svima nama tako što će napraviti neki incident", počeo je političar, ali ga je Boki prekinuo.

"E, ja baš pozivam sve svoje fanove da dođu u što većem broju i pozdrave Marjana", rekao je Makedonac.

"Nama će, posle tebe, ovde na Farmi faliti još samo pedofil", uzvratio je političar.



Igra istine donela je dva neobična sukoba. Umesto Vendi i Zorane ili Bokija i Marjana, kao uobičajenih parova za koškanje ovih dana, došlo je do preokreta. Zorana je napala Evu, a Boki Vendi.

"Kako mislite da Vaše kolege, bardovi kulture, gledaju na Vaše prijateljstvo sa Vendi, osobom koja predstavlja sve loše u našoj zemlji", pitala je Zorana glasom drhtavim od besa, što je dovoljno govorilo o njenom stanju, jer je čak i tokom najgorih trenutaka sa Vendi ostajala pribrana.

"Ona je vašarska pevačica, i vašar je Srbija", branila se Eva, ali zatim otkrila da je uvređena zbog nesporazuma oko podele kuhinjskih dužnosti, kada je razumela da ju je Zorana nazvala smradom.

"Od prvog dana ja sam za Vas nula! I sada sam nula jer sam zavolela Vendi", kukala je glumica. Seriju je nastavio makedonski šoumen, pitanjem za Vendi - ko su "secikese, oceubice i ateisti"?

Vendi je održala jedan od svojih monologa, ali Bokiju nije konkretno odgovorila na pitanje, što ga je naljutilo.

"Vendi, poslednji put te pitam, nemoj ni slučajno da nastaviš igru, odgovori mi, ne vređaj moju inteligenciju"! Uzalud. Boki je ostao bez odgovora, a igra se nastavila.

(MONDO)

Komentari 32

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Djidji

Vendi je dno dna!

cokoladica

Eva je veliko razocarenje za mene, mnogo je prosta sto je strasno za jednu tako poznatu glumicu. Ne znam gde su joj maniri lepog ponasanja,ako uopste zna sta to znaci. Mislim da bi farmerima trebali da poklone Bonton lepog ponasanja,da procitaju,ako uopste i znaju posto je evidentno da ima i onih koji ne znaju. Svaki komentar za Vendi je suvisan,dovoljno je da se vide njeni snimci na youtube-u,a ako nam se politicari sa ovakvima druze- TESKO NAMA.

Milos

I taj paternalizam i tutorstvo tipa ja sam stariji,gresila si a ja cu ti oprostiti ako budes dobra,mene nikad niko ne prekida dok govorim i slicne recenice iz usta Zorane,Bokija,Peje sa ciljem da se postavi vertikalna hijerarhija u naizgled drustvu jednakih su izvor zla kako na farmi tako i u zivotu.

SERIJE