Nedelja, 23.03.2008.

20:14

Juniori putuju u Rumuniju

Izvor: B92

Default images

Juniorska odbojkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak putuje u rumunski grad Buzau, gde će od 26. do 30. marta učestvovati na turniru C grupe kvalifikacija za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. Srbija će prvu utakmicu u Rumuniji odigrati sa Belgijom, 26. marta od 14 časova po našem vremenu. U drugom kolu juniori Srbije će igrati protiv Mađarske, a potom protiv Portugala, Belorusije i Rumunije.

Sa turnira druge runde kvalifikacija za juniorsko EP, plasman šampionat će izboriti pobednici grupa.

Drugoplasirane i trećeplasirane selekcije iz sve četiri grupe kvalifikovaće se za treću rundu kvalifikacija.

U trećoj rundi, osam ekipa će biti podeljeno u dve grupe (E i F). Plasman će izboriti po dve prvoplasirane selekcija sa turnira, koji će se odigrati od 10. do 13. jula.

U Buzau putuju:

Nemanja Stefanović (Crvena zvezda), Mihajlo Mitić (VGSK), Aleksandar Atanasijević (Partizan), Neven Majstorović (Crvena zvezda), Uroš Drapšin (Vojvodina), Nikola Vukićević (Partizan), Danilo Mirosavljević (Vojvodina), Nikola Vasić (Mladi radnik), Nikola Mijailović (Putevi Ivanjica), Mihajlo Pajić (Mladi radnik), Nemanja Stevanović (Radnički Kragujevac), Ivan Borovnjak (Ribnica).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: