Kultura

Sreda, 10.11.2010.

13:55

Premijera filma "Opušteno" u DKSG-u

Premijera filma „Opušteno“, iz produkcije Akademskog filmskog centra u režiji Olivere Miloš Todorović, biće održana 10. novembra u Maloj sali Doma kulture Studentski grad u 20h.

Izvor: B92

Default images

Prateći razmišljanja tri 17-ogodišnjakinje i njihovo autentično okruženje, nastao je film o adolescentskoj drami odrastanja u društvu koje promoviše agresiju, otuđenje, vulgarnost, beznađe, socijalni autizam. Koristeći za naslov filma reč opušteno, preovlađujuću misao nove miks generacije granda i MTVa, autorka traži odgovor na pitanje: „Kakve su današnje generacije i čija su oni zasluga?“

Direktor fotografije ovog 30-ominutnog filma je Dragana Udovičić, snimatelji Žarko Bogdanović i Milan Ilić, za dizajn zvuka i muziku zadužen je Robert Klajn a za montažu Branislav Krstić.

Ulaz na premijeru filma je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

18 h

Podeli: