Život

Utorak, 14.10.2008.

10:00

Muzej piva u Čelarevu

U pogonima Kompanije "Karlsberg Srbija" u Čelarevu u toku su završni radovi na opremanju Muzeja piva, u kome će biti izloženi eksponati vezani za početak proizvodnje i usavršavanje proizvodnje u Pivari sa istorijatom dugim 116 godina.

Izvor: B92

Default images

Prema rečima generalnog direktora Kompanije "Karlsberg Srbija" Aleksandra Radosavljevića, na prikupljanju eksponata već duže rade stručnjaci iz rukovodstva i službe marketinga ove poznate kompanije.

Prema rečima generalnog direktora pivare "Karlsberg Srbija" Aleksandra Radosavljevića do sada je sakupljen znatan broj eksponata, zahvaljujući bivšim radnicima pivare "Čelarevo" i građanima tog vojvođanskog mesta.

Među brojnim eksponatima u Muzeju biće i uzorak staklene ambalaže piva koje je čuvena porodica Dunđerski proizvodila u Čelarevu.

Pivara u Čelarevu je, posle jedne od najuspešnijih privatizacija u Srbiji, od 2004. u sastavu Kompanije "Karlsberg".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: