Petak, 05.11.2010.

12:46

Đenova: Sud ne pušta navijače

Sud u Đenovi odbacio zahtev za puštanje na slobodu četvorice od osam srpskih huligana, koji su uhapšeni posle izazivanja nereda na utakmici Italija-Srbija.

Izvor: Tanjug

Default images

Advokati su molbu za puštanje na slobodu podneli prošle nedelje, a četvorica pomenutih navijača su optužena za pružanje otpora službenom licu.

Posle sukoba na fudbalskom stadionu u Đenovi uhapšena su osmorica ekstremnih navijača, uključujući njihovog predvodnika Ivana Bogdanova.

Druga grupa od četiri uhapšena navijača je optužena za različita krivična dela, od nanošenja teške štete i povreda do povreda propisa o bezbednosti na stadionima i narušavanja javnog reda, podseća Ansa.

Podsetimo, zbog divljanja ekstremnih navijača na fudbalskoj utakmici između reprezentacija Italije i Srbije, meč je prekinut. Italijanska policija uhapsila je nekoliko navijača u Đenovi, kada su bili u autobusu, dok su ostali bili saslušavani i privođeni na granici Srbije i Hrvatske, kada su krenuli nazad u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: