• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandra Poter na Sajmu knjiga

Izdavačka kuća "Alnari" najavila je druženje posetilaca sa proslavljenom britanskom autorkom.

Poterova će potpisivati knjige na Sajmu, na Alnarijevom štandu u sredu, 27. oktobra od 16 časova, kao i u četvrtak od 14 časova. Istog dana, u okviru Mini sajma knjiga u TC "Ušće", gošća će potpisivati knjige u knjižari Vulkan od 18 časova.

Alnari će čitaocima upriličiti i druženje sa spisateljicom Gordanom Kuić, u sredu u TC "Ušće", a u petak i subotu na Sajmu od 16 časova.

Autorka je domaću publiku osvojila bestselerom "Pazi šta želiš... možda ti se i ostvari", čarobnom romantičnom komedijom koja otkriva kako život može da izgleda, ako nam se odjednom ostvare sve želje.

Aleksandra Poter (40) nastavila je uspeh knjigama "Moj Gospodin savršeni" i "Ko je ta devojka", a u Beogradu će promovisati svoj novi rooman "Nisi onaj koga želim". Autorka će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige, saopšteno je iz Alnarija.

"Nisi onaj koga želim" je priča o sudbini i pronalaženju srodne duše za ceo život. Lusi je Nejta upoznala u Veneciji, i odmah znala da je on "taj". U skladu sa legendom, poljubili su se ispod Mosta uzdaha u sumrak, što bi trebalo da ih veže zauvek. Leto se završava, i oni se vraćaju u Ameriku i Englesku. Ljubav postaje daleko sećanje, ali deset godina kasnije, sudbina ih ponovo spaja.

Poterova je rođena u Jorkširu, a diplomirala je englesku literaturu i studije filma u Liverpulu. Od 1993. godine živi i radi u Londonu, gde sarađuje sa prestižnim časopisima kao što su "Elle", "Cosmopolitan", "She" i australijski "Vogue".

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jovana

Kniga potpisana!:)))

SERIJE