Utorak, 02.11.2010.

18:13

Džo Kol ne igra protiv Čelsija

Fudbaler Liverpul Džo Kol propustiće utakmicu 11. kola Premijer lige između Liverpula i Čelsija zbog povrede zadnje lože u meču sa Boltonom.

Izvor:

Default images

"Povreda nije ozbiljna, ali će Kol morati da pauzira dve nedelje zbog povrede zadnje lože", rekao je klupski doktor Piter Brukner.

Liverpul je protiv Boltona ostvario prvu pobedu u gostima u Premijer ligi ove sezone, a Džo Kol neće igrati protiv svog bivšeg kluba u derbiju 11. kola Premijer lige koji je na programu u nedelju od 17 časova na Enfildu.

"Desetka" Liverpola je u Česiju provela sedam sezona (2003-2010), a pre toga je igrao za Vest Hem. Za reprezentaciju Engleske Kol je na 56 utakmica postigao deset golova.

Ove sezone u dersu Liverpula već u prvoj utakmici u Premijer ligi zaradio je crveni karton već u 45. minutu meča sa Arsenalom. Liverpul igra loše ove sezone i Premijer ligi beleži loše rezultate. Džo Kol je na 12 utakmica u dresu Liverpula postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: