Premešten mobilni drvored

Mobilni drvored i klupe iz Ulice Svetozara Miletića premešteni su na nove lokacije, gde nedostaje zelenilo.

Mobilni drvored i klupe iz Ulice Svetozara Miletića premešteni su na nove lokacije, gde nedostaje zelenilo.

Tako će šest žardinjera sa klupama i korpama biti postavljeno u pešačkom prolazu između ulica Ilije Birčanina i Svete Kasapinovića, a tri u Ulici braće Mogin, na Detelinari. Po jedna žardinjera nalaziće se ubuduće u ulicama Vojvode Bojovića i Valentina Vodnika.

U Gradskom zelenilu navode da će na mesto mobilnog drvoreda u Miletićevoj ulici u sledećoj fazi rekonstrukcije biti postavljeno novo zelenilo.

  • lalalalala

    06.11.2010 12:33
    ma daj a sada ce se porcelanske klupe uklopiti bas onako, zivo me zanima ko ce sedeti na tako necemu, koje je samo po sebi hladno!!!!?????
    meni je krivo sto su pomerili, bas mi se svidjalo, samo da su umesto drveca posadili cvece ili neko nisko rastinje...
    ali verovatno nekome treba novi auto, bunda, subara.... ipak dolazi zima...
  • Marija

    18.10.2010 11:45
    Uz svaku od tih klupa u Miletićevoj stajala je kanta za smeće, nepotrebno mnogo kanti iz kojih je tako smrdelo da tamo nikad niko nije sedeo. Valjda su stavili kante da se eto slažu sa klupama i žardinjerama.
  • Veljko

    18.10.2010 11:12
    siroto to drvece
    Taj koji je posadio to drvece u te saksijetine, zaista nema ni trunke ekoloske svesti.
    Pa na sta ovo lici? Umesto sto su umesto besomucnog behatoniranja kompletnih ulica ostavili dovoljno praznih "rupa" za nove sadnice, oni na behaton stavljaju dzinovske saksije. Ljudi, ovo je za Monti Pajtona!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti