Petak, 15.10.2010.

09:46

Mari lako eliminisao Congu

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u polufinale Mastersa u Šangaju pošto je pobedio Francuza Žoa Vilfreda Congu sa 2:0, po setovima 6:2, 6:2.

Izvor: AK

Default images

Meč je trajao manje od sat vremena, Mari je iskoristio sve četiri brejk lopte, dok Conga, 12. nosilac nije imao nijednu priliku da Britancu oduzme servis.

Mari koji je postavljen za četvrtog nosioca, igraće u polufinalu protiv boljeg iz duela 13. nosioca Austrijanca Jirgena Melcera i Huana Monaka iz Argentine.

Melcer je u osmini finala pobedio prvog tenisera sveta Španca Rafaela Nadala sa 6:1, 3:6, 6:3. U toku je duel Novak Đoković - Giljermo Garsija Lopes, a kasnije igraju Rodžer Federer i Robin Soderling.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: