Sreda, 13.10.2010.

17:46

Pretnje suspendovanog policajca

Suspendovani policajac iz Majdanpeka više puta pretio da će, ukoliko ne bude vraćen na posao, ubiti novinare koji su objavili priču o nasilničkom ponašanju.

Izvor: B92

Default images

Protiv policajca Radomira Radovića se vodi disciplinski postupak jer se 21. avgusta u Donjem Milanovcu, posle svađe sa grupom mladića, fizički obračunao sa njima.

Pošto je suspendovan sa posla, policajac Riz Majdanpeka, prema rečima svedoka, sakuplja potpise za peticiju podrške kako bi bio vraćen na posao.

Iste pretnje suspendovani policajac je više puta uputio i porodici Miroslava Milenkovića sa kojim se sukobio.

Povodom pretnji Zaječarska policija je preduzela sve neophodne mere zaštite novinarke.

Zbog svađe i tuče u Donjem Milanovcu, osim disciplinskog postupka, policija je podnela Osnovnom tužilaštvu u Negotinu prekršajnu prijavu protiv policajca Radovića, a zbog narušavanja javnog reda i mira.

Kako saznaje B92, tužilaštvo je naložilo otvaranje istrage kako bi se utvrdilo da li postoje elementi krivičnog dela, jer postoje svedoci koji tvrde da je policajac Radović, koji tog dana nije bio na dužnosti, tokom tuče izvadio pištolj i njime se obračunavao.

O svemu ovome B02 je pokušao da dobije i komentar suspendovanog policajca, ali je on u kratkom telefonskom razgovoru rekao da mu je zabranjeno da daje izjave za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: