Utorak, 12.10.2010.

16:18

Uhapšena kriminalna grupa

Beogradska policija uhapsila 17 članova organizovane kriminalne grupe koja je na vršila razbojništva i otela novca i robe u vrednosti od oko 50 miliona dinara.

Izvor: Beta

Default images

Policija je prilikom pretresa stanova kod osumnjičenih pronašla pištolje, zlato, falsifikovani novac, kao i vozila koja su koristili.

Oni su 13. juna prošle godine, uz pretnju vatrenim oružjem presreli vozilo, ispred službenog ulaza prodavnice "Maksi" u ulici Vladimira Karića u Beogradu, koje je prevozilo dnevni pazar i oteli oko osam miliona.

Uhapšeni su Bojan V. (28) iz Kaluđerice, Radoman B. (31) i Dalibor G. (27) iz Budve, Slobodan I. (26) sa neprijavljenim prebivalištem u Beogradu, Aleksandar C.(28) iz Umke, Vladimir B. (26) iz Kaluđerice, Igor G. (37), sa neprijavljenim prebivalištem u Surčinu, Miloš T. (27) iz Beograda, Hamed N. (21) iz Bijelog Polja, Dejan G. (29) iz Kaluđerice, Predrag B. (34) iz Grabovca kod Obrenovca.

Policija je uhapsila i Vitomira J. (25) iz Kragujevca, Sašu S. (33) iz Bora, Dalibora K. (26) iz Zvornika, Ratka P. (22) iz Zemuna, Dejana V. (30) iz Kaluđerice i Borisa B. (24) iz Beograda, dok još traga za Željkom A. (34) iz Brkule kod Uba.

U zlatari "Aleksandra" u Lazarevcu, 11. oktobra ove godine, uz pretnju vatrenim oružjem, od radnice su oduzeli oko sedam kilograma zlatnog i srebrnog nakita, ukupne vrednosti oko 120.000 evra. Oni su ovu zlataru opljačkali i 3. decembra 2008. godine, kada su oteli zlatni nakit u vrednosti oko 10 miliona dinara.

Inače, članovi ove kriminalne grupe planirali su razbojništva na benzinskim pumpama, zlatarama i preduzećima za obezbeđenje i transport novca, na teritoriji Beograda i Valjeva. 5. Oktobar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: