Kultura

Petak, 08.10.2010.

13:24

Povređena glumica Juliette Lewis

Kalifornijska policija saopštila je da je glumica i pevačica Juliette Lewis povređena 6. oktobra uveče u saobraćajnoj nesreći u blizini Berbanka.

Izvor: Beta

Default images

Udes se dogodio kad se vozilo koje je bilo iza automobila u kojem se nalazila glumica, nije zaustavilo na semaforu, udarilo u njen auto i nastavilo put ne zaustavivši se. Vozilo koje je prouzrokovalo nesreću pronađeno je malo dalje, ali je vozač pobegao.

Policija je navela da se Juliette Lewis (37) žalila na bolove u glavi, vratu i leđima i da je odvedena u bolnicu.

Glumica Juliette Lewis nominovana je za Oskara za epizodnu ulogu u "Rtu straha". Smatra se jednom od najtalentovanijih u svojoj generaciji, igrala je i u filmovima "Rođene ubice", "Šta izjeda Gilberta Grejpa", "Od sumraka do svitanja", a uskoro u bioskope stiže i njen najnoviji film "Conviction".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: