• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I čupanje zuba je sindikalna borba

Predsednik Sindikata "Solidarnost" Milan - Miša Starović izvadio je jutros sam sebi zdrav zub u sudnici novosadskog Suda za prekršaje.

Starović je bio revoltiran drugim odgađanjem suđenja otpuštenim radnicima preduzeća "Petar Drapšin" iz Novog Sada.

"Zub četvorku sam iščupao palcem i kažiprstom pred sudijom Ivanom Bosančić - Svitić, jer su maltretiranja otpuštenih radnika 'Petra Drapšina' prevršila svaku meru. Već drugi put taj sud odgađa suđenje radnicima, a sudija se pravdala navodnim nedolaskom svedoka", rekao je Starović Srni.

On je dodao da je to učinio kako bi vlastima u Srbiji i Vojvodini pokazao da je zlostavljanje radnika preduzeća "Petar Drapšin" isto kao da im vade zdrave zube.

"Neću da se ubijam zbog nepravde kao moj drug Branči Nikolić ili da sečem prste kao moj prijatelj Zoran Bulatović, jer to vlasti nisu zaslužile. Jedan zub mogu žrtvovati", naveo je Starović.

Radnici "Petra Drapšina" prošle godine su štrajkovali pred zgradom Vlade Vojvodine, zahtevajući da budu vraćeni na posao nakon poništene privatizacije te firme.

Protiv štrajkača je podnesena prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira, ali se policajac koji je o tome trebalo da svedoči danas, ni drugi put nije pojavio na suđenju.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image