Utorak, 05.10.2010.

14:28

Fudbaleri posetili Staru Pazovu

Najbolji fudbaleri Srbije i članovi stručnog štaba nacionalnog tima posetili su sportski centar koji se gradi u Staroj Pazovi.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

"Kuća fudbala" bi, prema planu, trebalo da bude završena krajem novembra ili početkom decembra.

Reprezentativce Srbije i brojne goste dočekala su deca iz kulturnoumetničkog društva "Branko Radičević", koja su izvela petnaestominutni program.

"Radujemo se napretku izgradnje sportskog centra, koji će već od za nekoliko meseci biti dom svih naših državnih selekcija. Očekujemo da krajem novembra ili početkom decembra svi radovi na ovom velikom projektu budu završeni i da ga u tom periodu svečano otvorimo i predamo na upotrebu fudbalerima", rekao je predsednik Fudbalskog Saveza Srbije Tomislav Karadžić



Nakon posete Staroj Pazovi, reprezentativci Srbije vratili su se u sportski centru Teleoptik u Zemunu, gde su nastavili pripreme za predstojeće kvalifikacione utakmice prvenstva Evrope protiv Estonije i Italije.

Meč protiv Estonije na programu je u petak u Beogradu, a "orlovi" će sa Italijom igrati 12. oktobra u Đenovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: